2777
2789
عنوان

شوهر تور کردن

208 بازدید | 28 پست

همه دنبال شوهر تور کردنن ولی من اصلا.... نمی‌دونم چرا ؟ الان که دارم درس میخونم ، اگه بعدش رفتم سرکار یا مهاجرت کردم که عالی ، اگر هم نرفتم میرم تو خط مشاغل آزاد و نون خودم در میارم. ولی تا آخر عمر مجردی زندگی میکنم . فقط نمی‌دونم عواقبش چی میشه ؟ نمیدونم چطور سبک سنگین کنم ؟ واقعا تنهایی زندگی کردن تا آخر عمر چجوریه ؟ خواهش میکنم ازتون راهنمایی کنید 

منم قصد ازدواج ندارم 

هعی نمیدونم والا

در آینه اگر نقش نمی بینی،آینه را چه گناه...تو خود کدر شده ای... . فحش اگر بدهند، ازادی بیان است، جواب اگر بدهی بی فرهنگی است! سوالی اگر بکنند ازاد اندیشند، سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید! تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقت اند، جواب اگر بدهی دروغگویی! مسخره ات بکنند انتقاد است، جواب اگر بدهی بی جنبه ای! اگر تهدیدت کنند، دفاع کرده اند... اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیخوام ازدواج کنم

بهش گفتم:میگن  وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙

بنظرم بلخره پدر مادر خواهر برادر ادم فوت میشن یا میرن پی زندگیشون

دوستاتم همینطور

و تو جامعه ما سبک زندگیا طوری نیس ک اون موقع هم خیلی ادم بتونه اوکی باشه با این موضوع

و تنها میمونه

بنظرم ادم باید ب فکر بعد ۴۰ سالگیشم باشه کل زندگی دهه۲۰و۳۰و پیشرفت و خوشگذرونی و داشتن دایره ارتباطات گسترده نیس..

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

اگه یه موقعیت خوب برات پیش اومد، بسنجش و الکی ردش نکن. مهم نیست چقدر خفن و پولدار و توپ باشی. آخرش به یه خونواده که خودت ساخته باشیش نیاز پیدا میکنی.

به کسی که مامان صدات بزنه و یکی که وقتی از همه جا بریدی بشینه کنارت و به حرف‌هات گوش بده.

فقط حواست باشه که طرفت رو درست انتخاب کنی.

می‌تونی هم علایقت رو داشتن باشی و هم همسر و بچه داشته باشی.

ان‌شاءالله که همیشه خوشبخت و راضی و خوشحال باشی عزیزم.

بنظرم بلخره پدر مادر خواهر برادر ادم فوت میشن یا میرن پی زندگیشوندوستاتم همینطورو تو جامعه ما سبک زن ...

اره بابا دوست و رفیقم کم کم میرن پی زندگیشون

به هیچ وجه مذهبیا متعصبا افکار دهه بوقی نیاد تو تاپیکم ریپلای هم نکنه

میدونی بحث بحثِ شوهر تور کردن نیس،یه روزی به خودت میای میبینی الکی الکی دلتو به یکی دادی دیگه زندگی بدون اون آدم سخت میشه برات

مثلا من از تو هم بدتر بودم تو این ۲۰ سال زندگی با هیچ پسری نبودم چون اصلا خوشم نمیومد بخوام وارد رابطه شم همه پیشنهادامو رد میکردم اصلا فکر نمیکردم به این موضوع منم فقط هدفم درس بود

ولی خب یجا یقه منم گرفته شد بدجوری یکیو دوست دارم که اون اصن بهم فکرم نمیکنه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت