2777
2789
عنوان

تصاویر زمان قاجار

965 بازدید | 82 پست

امروز تقریبا می‌شه 174 سال که دوربین عکاسی وارد ایران شد!

تصاویر زمان قاجار رو دیدید؟ می‌خوام چندتا تصویر بذارم اینجا شما هم اگر عکسی دیدید بذارید

تو مطلب اولین تصاویر گرفته شده در زمان قاجار ، هم تصاویر بیشتری موجوده

اولین تصویر از تصاویر معروفه که همه می‌شناسیم:

🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اسی چرا زیر پروفت یک تیکه مث نینی سایت🙄

از بچه های بالاست😅

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

وای چقد پشمممم😵‍💫

خیلی  اون موقع معیار زیبایی اندام درشت و ابروهای پر و صورت پر مو برای خانم‌ها بوده!