2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
گوشت چیه خیلبا از اسیبش گفتن حالا شماهام یه مزیت نام ببرید اصلا مزیت تداره اون خانوم چیز خاصی دستش ن ...

مثا گفتم.. بله از اینستا یاد گرفتیم ولی آدم باید خودش فک کنه ک چی مثلا بده ضرر داره؟ کل بشر هر کی اونا ک جاهایی رسیدن اعتراف کردن ک ما یکی از رازهامون همین مدیتیشن بوده مثل بروسلی و خیلی‌ها دیگه... فایده خالی شدن ذهن از افکار منفی و آزار دهنده و رها کردن اونها  احساس انرژی برای فعالیت‌های روزانه عدم نگرانی  خواب خوب و آرام  تفکر خلاق  ابتکار و نوآوری...... الا آخر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی اوقات یه حس خیلی ناب و خوب و بعضی اوقات حس وحدت عمیق با کائنات

من بعد مدیتیشن حس انرژی زیاد دارم ینی میتونم چند تا کارو در یه ساعت یا کمتر تموم کنم و شادی و راحتی

مثا گفتم.. بله از اینستا یاد گرفتیم ولی آدم باید خودش فک کنه ک چی مثلا بده ضرر داره؟ کل بشر هر کی او ...

بروسلی گفت پاکسازی ذهن نه مدیتیشن مدیتیشن یه چیز کاملا جداست اصرار شما و یه عده به انجام دادنش ماهیت اسیب زنندگیشو کم‌نمیکنه من چند نفرو هم دیدم ک گفتن اسیب جسمی دیدیم بعد از اینکارا تازه چند سالم بوده انجام میدادن شما خواستی انجام بده ولی به مرور ادم‌میفهمه چه ضرری دیده هیچ ارامشی نداره اولش شاید ولی بعدا کلا وارد بدنت میشن و بهت اسیب میزنن شما راحت باش ولی ماهیت بدی داره 

من بعد مدیتیشن حس انرژی زیاد دارم ینی میتونم چند تا کارو در یه ساعت یا کمتر تموم کنم و شادی و راحتی

خب الان یعنی چشم سومم داره باز میشه؟چون نمی خوام این اتفاق بیوفته میگن ضرر داره

بروسلی گفت پاکسازی ذهن نه مدیتیشن مدیتیشن یه چیز کاملا جداست اصرار شما و یه عده به انجام دادنش ماهیت ...

همین ک میگی آرامش ینی غلط انجام شده... حس بعدش بیشتر از اینها س   بهر حال صلاح کار خویش خسروان دانند از ما گفتن بود یه سری ها هم میگفتن ذکر یونسیه سنگینی میاره و این خزعبلات!!! ما خوندیمووو به از فرش به عرش رسیدیم والااا 

12تا امام میگن بخون طرف میگن ن حرف حرف منه اینا کم عقلن کاش بی عقل بودن با اون ی ذره عقلشون هی نظر میدن بدون اینکه زحمت خاصی کشیده باشن بابا این چیزا همت بلند و سختی زیاد و مرارت و صبر میخاد کار هر کسی نیست 

همین ک میگی آرامش ینی غلط انجام شده... حس بعدش بیشتر از اینها س بهر حال صلاح کار خویش خسروان دانند ...

ذکرو کاری ندارم مدیتیشن رو کدکم امام تایید کرده بیا بگو اونارو نباید باذکر مقایسه کرد 

خب الان یعنی چشم سومم داره باز میشه؟چون نمی خوام این اتفاق بیوفته میگن ضرر داره

بعیده اگرم بشه کامل نیس ینی یه جزء کوچکش شاید باز بشه ترک گناه تو این چیزا شرط اصلیه اهل قرآن و نماز و اینا بدون بعلاوه مدیتیشن و... ولی با کسی ک چشمش بازه مشورت کنی بد نیس ک ببینی مثلا علائم دیگش چیه؟ نشونه باز شدنش چیه مثلا