2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبان وادبیات فارسی

زبان وادبیات عربی

زبان وادبیات انگلیسی

زبان وادبیات کردی

روانشناسی

مترجمی زبان انگلیسی

شیمی محض

شیمی کاربردی

فیزیک 

زمین شناسی

مهندسی علوم دامی

مهندسی گیاه پزشکی 

و……………

خیلی زیادن

بلاخره پس از خیلی مدت برف اومد🌨:)

برات یه اسکرین از دفترچه انتخاب رشته  میفرستم  فقط دقت کن که هشمون با سوابق تحصیلی نیستن بعضیا فقط باآزمون هس یعنی یا کنکور نه با معدل ، مثل پرستاری و....

ولی بعضیا با معدل میشه قبول شد شهریه پرداز و... رو باید تو دفترچه چک کنید ، این عکسایی که میفرستم لیست رشته های تجربی هس که خود سازمان شنجش نوشته

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره

🔴 اول اینکه این رشته ها بر اساس سوابق  تحصیلی پذیرش دارن و توی چند تا استان خاص هستن و فقط بومی های همون استان ها رو پذیرش میکنن

🔴 کاردانی های هوشبری ، اتاق عمل ، مامایی ، بهداشت عمومی گرایش بهداشت خانواده ، بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری ها  ، بهداشت حرفه ای

به این صورت پذیرش دارن

🔴 این رشته ها مصاحبه دارن و باید توی مصاحبه شرکت کنین

🔴 تعهد خدمت سه برابر مدت تحصیل دارن (6 سال)

🔴اگر  سال های قبل توی یکی از کد رشته های دارای تعهد خدمت قبول شده باشید دیگه مجاز نخواهید بود

🔴تعهد خدمت غیرقابل خرید  و جابه‌جایی ممنوعه

🔴تا اتمام مدت تعهد اجازه مهاجرت ندارید

🔴تا زمانی که دوره تعهدتون تموم نشده امکان ادامه تحصیل ندارید

🔴 سال گذشته توی استان های ایلام  ، خراسان رضوی بعضی شهرستان ها ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان ، کرمانشاه و هرمزگان

بود اما هر سال تفاوت هایی داره تا دفترچه نیاد مشخص نمیشه

@moshaver_homayuon

زبان چی؟ اونم میخواد پول؟

بستگی داره

زبان خیلی رشته داره

مثلا میدونم زبان ارمنی بدون کنکور هست و بدون شهریه

یک رشته هم هس مربوط به مترجمی زبان هس  اونم هستش

زبان فرانسه و روسی هم هس

کاردانی اموزش زبان انگلیسی هم هس ولی راجب شهریه داره یا ندلره اطلاع نداره

شما باید با توجه به اون شهر رو دانشگاهی که میخواید تحقیق کنید ببینید داره یا خیر

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز