2777
2789
عنوان

ازدواج

143 بازدید | 14 پست

سلام به همه ی دوستان

میخوام به مادرم بسپرم اگر کیس مناسب بود بهم معرفی کنه

بنظرتون زشته ؟

اصلا مادرا چطور معرف میشن ؟؟

آخه درست نیست به همه بگن دخترم میخواد ازدواج کنه !

خودم 20 سالمه نگید زوده و ...

فقط در این مورد میخوام نظرتون رو بدونم

مچکرم  

همسریابی ادم و حوا  ، آغاز نو امتحان کن گلم منم ثبتنام کردم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر خودت؟

فکر نکنم مورد مناسبی معرفی کنه مادرا اکثرا میخوان دختراشونو از سرشون باز کنن مثل مادر من که هرکس و ناکس از راه رسید نه نگفت بهش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

همسریابی ادم و حوا ، آغاز نو امتحان کن گلم منم ثبتنام کردم

ادم بیست ساله حدقل دور برش فرصت زیاد داره بنظرم سایت ادم و حوا برای کساییه ک چندساله کیس موردنظر پیدا نکردن

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

ادم بیست ساله حدقل دور برش فرصت زیاد داره بنظرم سایت ادم و حوا برای کساییه ک چندساله کیس موردنظر پید ...

والا من ک  شش ساله ثبتنام کردم ، هنوز خبری نشدن ، منم همع شرایطم خوبه  هیج فرصت خوبی برام پیش نمیتد باید تلاش کنه من از۱۸تلاش کردم ،کار  و اجتماع.. ولی نیس

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
نه اینطوری نمیخوام

منم راهای،زیادی رفتم ، پیدا نکردن ، جای بدی نبود

اگه خودش یه نفر رو زیر نظر داشته باشه برام سواله چطور مطرح میکنه که ضایع نباشه ؟!

والا دست مادرشما و مادر اون بنده خدانیست ک ، مردم اختیاربچهاشونو ک ندارن