2777
2789

من خیلی مخالفم ب این دلایل

شما اگه خیلیم خوشگل باشی اما چیزای دیگه نداشته باشی باز هم رابطه موفق نخواهی داشته چون ظاهر برای جذب اولیه خوبه 

طرف متوجه بشه خانوادت ندارن و وضعشون خوب نیس دلسرد میشه (اگه عشق و احساس دخیل نباشه)

اصولا کسایی ک خوشگل و خوش هیکلن کیس اطرافشون خیلی زیاده اما اکثر این آدما فقط برای رابطه ج*نسی میان جلو

و خیلیا فقط قصدشون سو استفادست

طبق تجربم میگم اگه اشتباهه بگید 

متاسفانه زندگی برای خانما سخت شده،هم باید زیبا باشی هم جایگاه خوبی داشته باشی تو اجتماع هم اگه خانوادت ندارن خودت باید ب تنهااایی حامی خودت باشی خودتو بکشی بالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم خوشگلا‌دوست داشتنی ترن محبوب ترن این واقعیت شوهره بیشتر هواشو داره

این‌درست ترین‌نظره میدونی چرا؟

باور‌کن‌الان خشگلا میان میگن خشگلا شانس ندارن‌و فلان

ولی من هرچی دختر خوشگل واقعی دیدم شوهرش براش میمرده😍

الحق درسته،منم 3سال باعشقم بودم براهم میمردیم ،خیلی دوستم داشت اما بخاطر اینکه پدرنداشتم ومالی فقیر ...

میدونم تجربه کردم 

متاسفانه وقتی خوشگل باشی ولی خانوادت نداشته باشن

خیلیا مثل طعمه میبیننت 

اینجا باید خیلی باهوش باشی 

ک البته اول آدم زخمشو میخوره بعد محافظه کار میشه

این‌درست ترین‌نظره میدونی چرا؟باور‌کن‌الان خشگلا میان میگن خشگلا شانس ندارن‌و فلانولی من هرچی دختر خ ...

آرهههه بابا 

خوشگلا شانس دارن ولی چون ب خودشون مغرور میشن هرکی میره طرفشونو فراری میدن با اخلاق گندشون😀بعد میگن شانس نداریم

ببخشید من خوشگلم این تعریف نیست مثلا همین دیشب تو بازار خانومه گف رفتی خونه حتما اسفند دود کن بدون آرایش هم رفته بودم وای خب خوشگلم کاری نمیشه کرد حالا بیا برات بگم از دوستام هیچ دوستی ندارم همه از من دوری میکنن همیشه تنهام البته همسرم رفیقم هست و‌عاشق زندگیم هستم ولی دوستی ندارم همه از من فرار میکنن قشنگ واضحه این موضوع متاسفانه