2777
2789
عنوان

روز ١٤ بعد از HCG بيبى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 34 پست
اگه طاقت میاری صبر کن .من بودم تحمل نمی‌کردم میرفتم ازمایش

اگه شما بدونى من سه بار قبل كه بيبى چك هام مثبت ميشد با چه ذوقى مى رفتم آزمايش و با بتاى نيم بر مى گشتم حال نداشتين برين😂 مثل گل خداداد عزيزى مى رفتم

اگه شما بدونى من سه بار قبل كه بيبى چك هام مثبت ميشد با چه ذوقى مى رفتم آزمايش و با بتاى نيم بر مى گ ...

خخخخ حق داری منم سه سال دومی رو چشم انتظار بودم ولی وقتی بی خیال شدم باردار بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ حق داری منم سه سال دومی رو چشم انتظار بودم ولی وقتی بی خیال شدم باردار بودم

شما امپول نزدين ؟

علائمتون چى بود؟

من اون پهلويى كه دو تا تخمك بالغ داشته خيلى درد مى كنه، بعد چون خيلى زود بيبى چك پررنگ و مثبت شد، همه ش ميگم نكنه دو قلو شده😂

شما چيكار كردين

شما امپول نزدين ؟علائمتون چى بود؟من اون پهلويى كه دو تا تخمك بالغ داشته خيلى درد مى كنه، بعد چون خيل ...

من سومین بچم رو آمپول زدم .ماه اولذبا فولیکول بالغ سه تا  نشدم ماه دوم با فولیکول ۱۰باردار شدم .بحث من تعیین جنسیت بود بیشتر.

من سومین بچم رو آمپول زدم .ماه اولذبا فولیکول بالغ سه تا نشدم ماه دوم با فولیکول ۱۰باردار شدم .بحث ...

به سلامتى ، خدا حفظتون كنه، شما درد نداشتين تو پهلو نزديك موعد ؟ اون ماهى كه باردار شدين ؟

همه جا تعطيله تا شنبه ولى اخه من ماه چهارم اقدامم، اولين باره لتروزول و HCG استفاده كردم، ولى سه بار ...

از خدا میخام ایندفعه باردار بوده باشی❤به نیت بارداریت ۱۰۰ تا صلوات میفرستم‌.

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

به سلامتى ، خدا حفظتون كنه، شما درد نداشتين تو پهلو نزديك موعد ؟ اون ماهى كه باردار شدين ؟

امپول رو زدم درد داشتم .حالت پریودی داشتم.رگ پام همش می‌گرفت.

ممنون عزیزم انشالله باردار باشی .

امپول رو زدم درد داشتم .حالت پریودی داشتم.رگ پام همش می‌گرفت.ممنون عزیزم انشالله باردار باشی .

يعنى ١٤ روز بعد از آمپول هم درد داشتيد ؟

درد منم خيلى تو پاهام مى كشه

يعنى با اين بيبى چك مثبت و اين علائم اميدوار بشم ؟

دست شما درد نكنه😍

اصلا استرس نداشته باش سعی کن بهش زیاد فکر نکنی اینجوری ناباورانه متوحه میشی که بارداری🌼💕

الهی هر چیزی که به صلاحته برات اتفاق میوفته ..امروز روز عزیزیه دعات میکنم از ته دل 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

يعنى ١٤ روز بعد از آمپول هم درد داشتيد ؟درد منم خيلى تو پاهام مى كشهيعنى با اين بيبى چك مثبت و اين ع ...

نه دردم فقط بعد آمپول بود که آزاد داشت میشد تخمک.ولی نزدیک پریود حالت های پریود داشتم .رگ پاهام همش می‌گرفت.سینه ها هم درد داشت .من هم یازده روز بعد آمپول زدم خط سفید داشت دکترم گفت نیستی اینجا هم گفتن نیستی ولی بودم رفته رفته خط پر رنگ شد آزمایش بتا دادم روز موعود ۱۹۷بود دکتر گفت یه روز بعد تکرار کن که بالا رفت و باردار بودم .هر چیشد بیا به منم بگو خوشحال میشم از خوشحالیت

نه دردم فقط بعد آمپول بود که آزاد داشت میشد تخمک.ولی نزدیک پریود حالت های پریود داشتم .رگ پاهام همش ...

منم روز ١١ زدم خط سفيد شد، روز ١٢ هاله شد، ١٣ و ١٤ كاملا رنگ گرفت، يعنى منم اميدوار باشم يا تاثير آمپول بوده

سلام اسی دکتر بهت چه داروهایی داده

برای من لتروزول داده روز سیزده هم گفته بیا سونو

اون ماه بدون دارو فولیکول سایز۲۶ داشتم نشد 

هزینه سونو چند شد برای شما؟و اینکه قبل امپول هم اقدام داشتین یا فقط روزهای خاصی

سلام اسی دکتر بهت چه داروهایی دادهبرای من لتروزول داده روز سیزده هم گفته بیا سونواون ماه بدون دارو ف ...

منم همون لتروزول با HCG 10000

سونو كه اصلا ننوشته بود برام گفت روز ١٢ آمپول بزن

من روز ١٣ خودم سر خود رفتم سونو دو تا فوليكول ٢٢ داشتم توى راست، هزينه ى سونو هم فكر كنم ٤٠٠ اينا شد 

نه ديگه وقتى تا روز ١٣ فوليكول هام سرجاش بودن چه اقدامى

گذاشتم شبش