2777
2789
عنوان

روز ١٤ بعد از HCG بيبى چك

283 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

روز ١١ بعد از HCG بيبى چكم هاله انداخت، روز ١٢ پررنگ تر شد، روز ١٣ هم بيشتر رنگ گرفت، امروز روز ١٤ صبح تست زدم، اصلا هاله نيست، كاملاً مثبته، پهلوى راستمم خيلى درد مى كنه، ٤ روزه كه همه بيبى چك ها مثبت ميشه، چقدر احتمال داره باردارى باشه و ديگه آمپول نباشه، شبيه اولين بارى كه پريود شدم تو زندگيم، انگار گرفته پهلوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه بارداری صد در صدعکس بی بی امروزت بفرست

اومديم جايى، از اين عكسى كه گذاشتم پررنگ تر بود امروزيه، اخه من ماه چهارم اقدامم، اولين باره لتروزول و HCG استفاده كردم، ولى سه بار قبل هم ٢٤،٢٥،٢٦ همه بيبى چك هام مثبت ميشد بدون دارو، همه شون باردارى شيميايى بود، لقاح تشكيل ميشد ولى لانه نمى گزيد😂، الان واسه همين منو همسرم از مثبت شدن بيبى چك هيچ ذوقى نداريم، مثل سرى هاى قبل يهو پرى مياد و تامام

بارداری عزیز.مبارک باشه

اخه من ماه چهارم اقدامم، اولين باره لتروزول و HCG استفاده كردم، ولى سه بار قبل هم ٢٤،٢٥،٢٦ همه بيبى چك هام مثبت ميشد بدون دارو، همه شون باردارى شيميايى بود، لقاح تشكيل ميشد ولى لانه نمى گزيد😂، الان واسه همين منو همسرم از مثبت شدن بيبى چك هيچ ذوقى نداريم، مثل سرى هاى قبل يهو پرى مياد و تامام

یعنی چی خب وقتی کاملا مثبته ینی مثبته دیگه .برو ازمایش بده

همه جا تعطيله تا شنبه ولى اخه من ماه چهارم اقدامم، اولين باره لتروزول و HCG استفاده كردم، ولى سه بار قبل هم ٢٤،٢٥،٢٦ همه بيبى چك هام مثبت ميشد بدون دارو، همه شون باردارى شيميايى بود، لقاح تشكيل ميشد ولى لانه نمى گزيد😂، الان واسه همين منو همسرم از مثبت شدن بيبى چك هيچ ذوقى نداريم، مثل سرى هاى قبل يهو پرى مياد و تامام