2777
2789
عنوان

یکی از هدف هاتو قبل 40 سالگی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 76 پست
سرپرستی بچه...خیلی دردناکه ها ولی بیشتر از همه دوستش دارمحتی همین حالا هم اشک تو چشام حلقه زد

شرایط مالیشو داشته باشین بله به خانم بالای ۳۵ سال میدن...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یین فرانسه و اسپانیایی یکی انتخاب میکنم یادمه بیست سالم بود گفتم قبل سی سالگی زبان انگلیسی کامل یاد ...

موفق باشیی عزیزم....

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشین💛گاهی وقتا هدفای ما چه کوتاه مدت و چه بلند مدت در تاثیر داشتن پول زیاده!من نمیخوام بگم ول ...

نمیدونم ولی چیزی که من بهش رسیدم اینه که خیلی از سلامتی و ارامشمون رو توی راه رسیدن به پول برای  ارتقا میزاریم. بعد همون پولو خرج میکنیم که به ارامش و سلامتی برسیم

نمیدونم ولی چیزی که من بهش رسیدم اینه که خیلی از سلامتی و ارامشمون رو توی راه رسیدن به پول برای ارت ...

بستگی به اون هدفه داره دیگه

ببخشید مجبور شما اینجا پیامتون بدم 

ببینید منظور من از این روایت اینه که برای سنگسار خانم نمی‌برن و اینکه اینطور که روایت گفته کسی که سنگسار میکنه باید پاک باشه یعنی گناه جنسی بین مردان متاسفانه زیاد هست  امام در این روایت منظورشون این هست که تا میشه بین خودتون و خدا توبه کنید که بهتر از اقرار اون هست

واقعا قصد جسارت به شما را نداشتم 

حلال بفرمایید 

ببخشید مجبور شما اینجا پیامتون بدم ببینید منظور من از این روایت اینه که برای سنگسار خانم نمی‌برن و ا ...

کاش توضیح میدادیم همون موقع.

دلخوری نیست...گذشت و رفت

کاش توضیح میدادیم همون موقع.دلخوری نیست...گذشت و رفت

عزیزم خدا شاهده من قصدم توهین به هیشکی نبود. فقط سوال کردم.توی مجازی ازین سوتفاهمات پیش میاد. خودم چند بار درباره ی بقیه قضاوت کردم ام دیدم واقعا اون طور نبود/ کاش زود قضاوتم نمی کردی.من خودم آدم معتقدیم. اونجا هم گفتم که برام سواله این موردو نمیتونم هضم کنم. اسی تاپیک و قفل کرد نتونستم جوابتو اونجا بدم. خدا خودش کمک هممون باشه. به هر حال اگه باعث رنجشتون شدم معذرت میخوام دوس ندارم باعث ناراحتی کسی بشم.  برات دعا میکنم دامنت خیلی زود سبز بشه و یه نی نی سالم بگیری بغلت. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

راستی با اجازت چنتا از تاپیکاتو خوندم. من رژیم فست گرفتم. 12 کیلو کم کردم. اگه سوالی داشتی تو این مورد میتونم کمکت کنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم خدا شاهده من قصدم توهین به هیشکی نبود. فقط سوال کردم.توی مجازی ازین سوتفاهمات پیش میاد. خودم چ ...

عزیزم بعضی سوالا بعضی بحث و حرفا جاش هرجایی نیست یا نحوه گفتنش مهمه.

وسط به بحثی که خودت دتری میبینی چند نفر دارن به هرچی اعتقاد و باوره توهین میکنن،این وسط سوالت تفرقه انگیز بود.

شما درباره من یا نزدیکان من که چیزی نگفتی که بخوام ببخشم!

این جور مسائل رو سعی کن حتی اگه میخوای بپرسی از کسی بپرسی که درکی توی دین داره و بی غرض جوابتو میده...

منم که شمارو نمیشناسم بر اساس همون سوال تو ذهنم میچینم که یعنی چی چرا اینو میگه داره توهین میکنه؟داره تهمت میزنه؟

این میشه نتیجش که یه عده ادم میرنجن و شما هم دلخور میشی.

برو چندتاصلوات بفرست فکرشم نکن گذشت دیگه...

راستی با اجازت چنتا از تاپیکاتو خوندم. من رژیم فست گرفتم. 12 کیلو کم کردم. اگه سوالی داشتی تو این مو ...

اره حتما ممنون میشم🙂

عزیزم بعضی سوالا بعضی بحث و حرفا جاش هرجایی نیست یا نحوه گفتنش مهمه.وسط به بحثی که خودت دتری میبینی ...

درسته. شاید بد عنوان کردم  و جاش نبود. درست میگی. بعدا خودم به این نتیجه رسیدم ممکنه بعضیا بد برداشت کنن. نباید اون جوری میگفتم.  به هر حالل ببخش تو تاپیکت مزاحم شدم. اسی قفل کرده بود. 

درسته. شاید بد عنوان کردم و جاش نبود. درست میگی. بعدا خودم به این نتیجه رسیدم ممکنه بعضیا بد برداشت ...

اتفاقا کار خوبی کردی هم منو از اشتباه دراوردی هم خیال خودتو راحت کردی.

شبت بخیر🌷

اره حتما ممنون میشم🙂

ببین عزیزم من خودم وزنم 65 بود. الان رسوندم به 55. البته 53 شده بودم. این چند وقت باز یکم مراعات نمیکنم.

اول خودتو وزن کن و بنویس یه جایی با تاریخ. یه رژیم 14 روزه ی ترک قند مصنوعی بگیر. ببین نباید هر چیزی که توش قند داره لب بزنی. حتی سس قرمز. حتی بیسکوییت هیچی. جاش خرما کشمش و شیره میتونی بخوری

بعد 14 روز خودتو دوباره وزن کن. اگه کاملا رعایت کنی باید 3 یا 4 کیلو کم کنی. سعی کن مصرف نون سفید هم کم کنی. شب هم از ساعت 6 به بعد تا ساعت 9 فردا صب جز آب هیچی نخور. من در کنار اینها ورزش هم میکردم و نون سفید هم حذف کردم. نون جو میخوردم. این جوری 12 کیلو تقریبا کم کردم تو 6 ماه

بعد 14 روز که کاهش وزنتو دیدی خودت تشویق میشی به ادامه ی رژیم . هر روز سبک و سبک تر میشی

اتفاقا کار خوبی کردی هم منو از اشتباه دراوردی هم خیال خودتو راحت کردی.شبت بخیر🌷

شب شما هم بخیر