2777
2789
عنوان

یکی از هدف هاتو قبل 40 سالگی بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 76 پست
آرزوی خودمه،هر سه تاشو میخام

نمیشه نمیدم بهت یدونه رو فقط بگو😅

انگار من خدام😅

نه جدی کدومو بیششششتر دوست داری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

واو چقدر عالی.چیزی هم مدنظرت هست؟من فرانسه رو خیلی دوست دارم

یین فرانسه و اسپانیایی یکی انتخاب میکنم  یادمه بیست سالم بود گفتم قبل سی سالگی زبان انگلیسی کامل یاد بگیزم😆و خداروشکر اتفاق افتاد

😎💚🐬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه تا قبل چهل ستلگی به خیلی ارزوهام رسیدم و درست با پا گذاشتن به چهل سالگی طوری همه چی پکید که هنوز هاجو واجم

مجبور شدم برگردم ایران

مجبور شدم کاری که دوست داشتم و درامد و مزایا خوب داشت بزارم کنار

پس اندازم دچار تنش جدی شد

و بوم بوممممم خرداد ۱۴۰۴ مصادف با تولد۴۴ سالکیم توی کوچمون 

جالبه تا قبل چهل ستلگی به خیلی ارزوهام رسیدم و درست با پا گذاشتن به چهل سالگی طوری همه چی پکید که هن ...

واااا چرا اخه🥲

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من الان ۴۱ سالمه. شاید خیلی از چیزایی که اینحا بعضی ارزو کردن بهش رسیدم. خدا رو شکر زندگیم خوبه. ولی چیزی که الان شاید برام مهمتر از همه باشه اینه که از بقبه عمرم برای بهتر کردن خودم استفاده کنم. یه جایی دیگه داشتن پول یا چیزای دیگه شاید خیلی خوشحالت نکنه چون اینا برات خیلی گذرا به نطر میرسه

من الان ۴۱ سالمه. شاید خیلی از چیزایی که اینحا بعضی ارزو کردن بهش رسیدم. خدا رو شکر زندگیم خوبه. ولی ...

موفق باشین💛

گاهی وقتا هدفای ما چه کوتاه مدت و چه بلند مدت در تاثیر داشتن پول زیاده!

من نمیخوام بگم ولی چیزایی که تو ذهنمه برای ارتقای سلامت روحی روانی و فکریم و رشد شخصیتیم نیاز ویژه ای به پول دارن!