2821
2789
عنوان

پریود ۱۳ روزه😱😱😱

1100 بازدید | 21 پست

من همیشه دوره پریودم ۴ روزه حالا نمیدونم چرا این ماه شده ۱۳ روز

ماه قبلم طی ۱۰ روز ۲ بار پریود شدم

کسی هست اینجوری شده باشه؟میگن قرص مفنامیک اسید بخورم قطع میشه!

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه خانمه دیروز دکتر زنان بود , میگفت پریودش از 5 روز شده 10 روز , رفته بود سونو تا دوقلو بارداره , یه پسر 8ماهه هم داشت 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خون میاد یا لکه بینی داری؟ قرص جدیدی خوردی؟

نه فقط خیلی ورزش میکنم

اولاش در حد لکه بود اما بعدش شد خونریزی

یه خانمه دیروز دکتر زنان بود , میگفت پریودش از 5 روز شده 10 روز , رفته بود سونو تا دوقلو بارداره , ی ...

😨😨😨😨😨

یه خانمه دیروز دکتر زنان بود , میگفت پریودش از 5 روز شده 10 روز , رفته بود سونو تا دوقلو بارداره , ی ...

منم برای دوقلو هام حامله بودنی چهار ماه اول را قشنگ خون ریزی داشتم و طول پر بودن شده بود 10 روز  چون فقط می‌دویدم از خونه به بیمارستان از بیمارستان به دانشگاه ولی خدا برام حفظشان کرد شاید تو هم حامله ای انشاالله برو یه بی بی چک بگیر

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
😨😨😨😨😨

واقعا ,  میگفت سردرد شدید و حالت تهوع داشته , بعد از هوش میره , میبرنش بیمارستان و براش سرم میزنن , بعد سونو میکنن و میبینن دوقلو بارداره , 12 هفته اش بود

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
واقعا ,  میگفت سردرد شدید و حالت تهوع داشته , بعد از هوش میره , میبرنش بیمارستان و براش سرم میز ...

وااااییی😱😱😱😱😱