2777
2789
عنوان

محل زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 24 پست
بودجه تون چه قدره مگه گلم؟البته اگه دوسداری بگو

با وام ۹۰ تومنی و ۹۰ هم خونه رو رهن بدیم تا ۳۵۰ میتونیم خرید کنیم اون خونه تو کیانمهر همین قدره خیلی لاکچری ساخته ولی واقعارگرون میگه اول متری ۲۶۰۰ گفت ولی به ۲۴۰۰ هم راضی شد که بازم از عرف منطقه گروناره اونو متری ۲۰۰۰ بده خوبه 

این خونه ۸۵ متری چقد میشه؟ 

خوته ۸۵ متری تو خیابون استادمعین داشتیم فروختیم ۳۵۰ ولی واسه رهن خوته یه ماه پیش ۸۰ تومنشو برداشتیم با بقیش و وام و رهن مستاجر میخوایم خرید کنیم ولی بازم همون محل ۸۵ یا حتی کوچیکتر میشه خرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بچه ها اینم در نظر بگیرید که من خودم فامیل نزدیکی که بخوام باهاش رفت وامد کنم تهران ندارم تک فرزندم  مادرم هم با ما زندگی میکنه دوستامم همه یا خارج از کشوررفتن یا شهرستان کلا رفت و آمدی نداریم همسرمم هم یه خواهر دارهچ که تو این یه سال ازدواجم تو خواستگاری و عروسی و عید پارسال دیدمش فقط تلفنی صحبت میکنیم هر روز 

کیانمهر کجای کرجه نشنیدم.کرجم رفتی برو جهانشهر یا عظیمییه یا گوهردشت.

عظیمه نو ساز متری ۷ تومنه جهانشهرم نرفتم ولی اونم حتنا گرونه گوهردشتم متری ۵ تا ۷ هست ولی کیانمهر متری ۲ تا ۲۶۰۰ هست مهرشهر کوی مهرم ۳ هست البته ما میخوایم بدیم مستاجر خودمون تهران خونه رهن کردیم ولی با این افزایش قیمتها شاید سالهای دیگه نتونیم تهران رهن کنیم درواقع اون خونه رو واسه سرمایه گذاری میخوایم نه استفاده شخصی اما به هر حال از اینده خبر نراریم که میتونیم پول بسازیم و هر سال رو پول رهن خونه تهران بزاریم واینجا زندگی کنیم یا نه اگه نتونیم در سالهای اینده باید بریم اون خونه ای که میخریم دیگه پارسال ۱۳۰ رهن گرفتیم امسال مجبورشدیم۲۱۰ بدیم واسه یه خونه باهمون شزایط

عظیمه نو ساز متری ۷ تومنه جهانشهرم نرفتم ولی اونم حتنا گرونه گوهردشتم متری ۵ تا ۷ هست ولی کیانمهر مت ...

به نظرم پول رهنتون رو بزارید روی پولی که میخواهید تو کرج خونه بخرید.تو تهران یه آپارتمان خوب بخرید.

به نظرم پول رهنتون رو بزارید روی پولی که میخواهید تو کرج خونه بخرید.تو تهران یه آپارتمان خوب بخرید.

نمیشه تازه یه ماهه اومدیم این خونه تا سال دیگه نمیشه بریم 

اونوقت پولمون که تو بانکه تواین یه سال ارزشش کمتر میشه والا دیگه اعتباری به بانکها هم نیست 

راستش خونه ای رو ترجیح میدم ک ب محل کاره مون نزدیک باشه و متراژه خونه ، شخصا برام مهم نیست فاک ...

اره با توجه به همه این فاکتورها منظورم اینه که کدومو ترجیح میدید؟