2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم

63 بازدید | 3 پست

شوهرم اصلا به حرفم گوش نمیده اصلا تو خونه ذره ای کمک نمیکنه که هیچ صد تا کارم اضافه میکنه خیلی شلخته س فقط بلده همه جارو کثیف کنه لباساشو در میاره همونجا میندازه از صد تا بچه کثیف تره میاد از سر کار فقط میره رو تخت ولو میشه یک سره تو گوشیه سرش خیلی خستم کرده ارزوی مرگشو دارم نبودش تو زندگیم خیلی خیلی بهتره تا بودنش از نظر مالی هم مدیون هزار تومن در ماه ازش نیستم که به خودم بده فقط خرج خونه خرج شکم و‌پوشک بچه رو میده چون درامد دارم از خودم خرج خودمو خودم میدم هیچ پولی برام خرج نمیکنه هر اتفاقی هم میفته فقط دلش میخاد حرف خودشو بزنه کاری که خودش میگه رو انجام بده حالم ازش بهم میخوره کاش روزی برسه که از زندگیم حذف بشه از وقتی بچه دار شدم بدتر شده هزار برابر بدتر دیگه واقعا خسته شدم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تقصیر خودمه درامدش کم بود همیشه دلم میسوخت ازش پول بگیرم

منکه دلم برای هیچ مردی نمیسوزه حتی شوهرم همیشه تاکید میکنه هیچوقت دلت برای هیچ مردی حتی اشنا نسوزه اخرش طلبکارتم میشن تو میشی بدهکار همون مرد