2777
2789

سقط برابر با قتله

شما دوتا فرزند دیگه تون رو می کشید؟ 

طبیعتا خیر. 

پس چه فرقی داره. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

دوتا پسر دارم

اصلا موندم چطور ممکنه اخه !

دوقلو عمه ی مامانم داشته ولی اینکه این ارث به من هم برسه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این که تصمیم خودتونه که میتونید ۴ تا بچه بزرگ کنید یا نه

ولی پیشنهاد میکنم روی روش های جلوگیریتونم کار کنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سقط برابر با قتلهشما دوتا فرزند دیگه تون رو می کشید؟ طبیعتا خیر. پس چه فرقی داره.

همچین کاری نمیکنم ولی برام دعا کنید همسرم دلسردم میکنه هی میگه دیروز رفتم سونو فهمیدم دو قلوعه قلبشونم تشکیل شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سقط برابر با قتلهشما دوتا فرزند دیگه تون رو می کشید؟ طبیعتا خیر. پس چه فرقی داره.

سقط اصلا هم برابر با قتل نیست خانوم

اتفاقا بچه رو نخواسته و نتوانسته دنیا اوردن زنده کشی هست

جنین و رویان که نشد آدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه خدایی چطور سقط میکنین؟؟؟من موندم فکر کردی راحته

من والله بارداری پوچ هست دهنم سرویس کردن و هنوز هیچی نمیدن خلاص شم همش میگن صبر کن

این نعمتیه که خدا داده روزیش هم میرسونه نگه دار ولی دیگه همزمان زایمان لوله هات رو ببنددیگه

تصمیم سختی واقعا چهار تا بچه هم خیلی سخته توی این اوضاع کشور

همش همینارو همسرم میگه من مطمئنم خیر و خدا کمک میکنه ولی اینکه همسرم مخالفه برام خیلی سخته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همچین کاری نمیکنم ولی برام دعا کنید همسرم دلسردم میکنه هی میگه دیروز رفتم سونو فهمیدم دو قلوعه قلبشو ...

شاغلین خودتون؟ یا همسرتون تنها فردی ان که درآمد دارن؟

اگه مورد دومه، همسرتون میفهمه نمیتونه مدیریت کنه که میگه سقط کنید

سقط اصلا هم برابر با قتل نیست خانوماتفاقا بچه رو نخواسته و نتوانسته دنیا اوردن زنده کشی هستجنین و رو ...

این نظر شماست و وقتی غلطه اشاعه ندین. 

سقط برابر با قتله چون جنین و انسان فرقی ندارند. 

این رو تقریبا همه می دونن و تشویق به قتل جز در کسی که مردم آزاری داره دیده نمیشه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
حتما خودت میخواستی سومی رودرسته؟

نه بابا ولی دلم همیشه میخواست یه دختر داشته باشم همش میگفتم دو سه سال دیگه میرم دکترو اینا برا دختر ولی الان این یه یوپرایزه بزرگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40