2777
2789
عنوان

اگه برم پیش کسی که زونا گرفته اگه به بدنش دست نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 44 پست
ویروس تنفسی نیست که.کاش فقط یه سرچ کوچیک میکردین اطلاعات غلط نمیدادین

اتفاقا سرچ هم بفرمایید متوجه میشید تنفس هوای الوده به ویروس هم سبب انتقال میشه. 

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
شنیده بودم فقط از طریق پوست و تماس زخم هاست

انتقال تنفسی خیلی خیلی کمه.اگر واجب بود برید فاصلتون‌زیاد باشه.اگر واجب نیست نرید کلا

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا سرچ هم بفرمایید متوجه میشید تنفس هوای الوده به ویروس هم سبب انتقال میشه.

هم اطلاع دارم هم برای احتیاط سرچ کردم .

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

مادرمه، خیلی نگرانشم، خیلی داره درد میکشه، حالم بده از ندیدنش

وای عزیزم بلا ب دور باشه چه سخت 

چقد زمان می‌بره که خوب بشن ؟

انشاا.. ب زودی خوب بشه 

دعای معراج بخونید ب آب فوت کنید بدید بخورن و ب زخم هاشون بزنید 

و ببنید ابجد اسم مادرتون چند هست ب اون تعداد صلوات فاطمه زهرا بخونید ب آب فوت کنید 

هم اطلاع دارم هم برای احتیاط سرچ کردم .

بسیار خب موفق باشید

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
وای عزیزم بلا ب دور باشه چه سخت چقد زمان می‌بره که خوب بشن ؟انشاا.. ب زودی خوب بشه دعای معراج بخونید ...

این اذکار به اسم ابجد و ... ابدا رفرنس معتبر نداره لطفا ابدا انجام ندید این همه دعا و ذکر عمومی داریم چرا باید به علم اعداد و ... متوسل شید

وای عزیزم بلا ب دور باشه چه سخت چقد زمان می‌بره که خوب بشن ؟انشاا.. ب زودی خوب بشه دعای معراج بخونید ...

نمی دونم دقیقا چقدر طول میکشه فعلا ۲ هفته است دردهای وحشتناک داره حالش بده، دکتر گفت ممکنه تا ۶ ماه هم طول بکشه

عزیزم میگی مادرته ولی از مادرت بپرس بچه بودین شما این بیماری رو گرفتین اگه گرفتین ک خودتون نمیگیرین 

ولی خب میگین بچه دارین ک باید اینو درنظر بگیرین 

و انتقالش عزیزم خیلی سریع هست و ممکنه حتی بچه هات بگیرن 

مادرمن متاسفانه داخل ارایشگاه گرفت 😭دوران سختی بود 

باهاش تماس تصویری بگیر 

عزیزم الان ایشون باید بره بیمارستان بخش ایزوله بستری بشه تا دارو بگیره اینکارو کردین؟

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم میگی مادرته ولی از مادرت بپرس بچه بودین شما این بیماری رو گرفتین اگه گرفتین ک خودتون نمیگیرین ...

نه من‌نگرفتم حتی همون بچگی، نه نرفته بیمارستان، تو رو خدا روند درمان بیماری رو میگید ، گفتید مادرتون گرفتن 

عزیزم میگی مادرته ولی از مادرت بپرس بچه بودین شما این بیماری رو گرفتین اگه گرفتین ک خودتون نمیگیرین ...

برادرم که با مادرم تماس داشته البته به بدنش دست نزده، میخواد بیاد پسش من ولی علائمی نداره، ممکنه برادرم ناقل باشه

خودم که با توجه به صحباتتون دیگه نمیرم به خاطر بچه هام، ولی از اومدن برادرم باید نگران باشم؟ با توجه به اینکه سالمه فعلا

ایقد مادرم از دارو خوردن می‌ترسه که بعد از ۱۵ روز هنوز قرص های دکتر هم نخورده میگه عوارض داره برا کلیه و کبدم

نه من‌نگرفتم حتی همون بچگی، نه نرفته بیمارستان، تو رو خدا روند درمان بیماری رو میگید ، گفتید مادرتون ...

عزیزم اگه نگرفتی اصلا پیششون نرو چون سریع میگیری 

قرص انتی بیوتیک قوی میدن 

مادرتون کدوم قسمت بدنش درگیره 

مادرم چشمش و صورتش درگیر بود 

باید اگه میبینه خوب نمیشه یعنی این دونه ها کمتر نمیشه و یا دردش اروم نمیشه سریع برید بخش عفونی بیمارستان بستریش کنین تا با داروی تزریقی سریعتر خوب بشن 

مادرم چون چشمش درگیر بود یعنی دیگه کلا چشمش بسته شد وای خدانصیب نکنه الان یادم میاد تمام بدن میلرزه چندتا دکتر بردیم دکتر اخری گفت حانوم داره بیناییش از دست میده سریع برید بستریش کنین 😢

ایقد مادرم از دارو خوردن می‌ترسه که بعد از ۱۵ روز هنوز قرص های دکتر هم نخورده میگه عوارض داره برا کل ...

نخورده 😳عزیزم نخوره خیلی خطرناکه زونا از اون چیزی ک فکر میکنی خطرناکه ترخدا بهش بگید بخوره این انتی بیوتیک ها خیلس مهم هستن