2777
2789
عنوان

مادرم از جلو مهمان میگ نفل ه

136 بازدید | 7 پست

میگ کجا بودی گیر من افتادی نف له ،

فقط تواتاق میری  موش میشی.

گفتم من نمیتونم کار کنم مریصم.

ن پول درمان دارم برم دکتر ک خودمو درمان کنم.

ن پول عروس یدارم ک برم از دست من راحت بشین.

ولی تو پولشو داری برام هزینه نمیکنی.

میتونی عم پول درمانم بدی هم پول عروسیمو ولی داری بجاش، سالیانه  خرج برنج و ماست و میوه شیرینی و کیک.

۱۰۰۰ نفرو میدی .

میگی مراسم امام حسین .

امام هم راضی نیست اینجوری.

حداقل بدهکاری تو بده من با پول خودم برم.

فقط میخان بکنن.

تازه ارزش آدمو میارن  پایین جلو مهمان هرچیزی بادم میگن.

میگن کا نمیکنه.

گفتم چیکارکنم مریضم  .یجوری حرف میزنه فکر میکنن سالم هستم ک انتطار دارن .

موقع مشکلا همین مهمانا ۳ سال پول ۵ سال پیش ۱۰ میلیون ب بالا کمک کرد.

من ک گرفتا شدم هیچکی کمک نکرد. از بس گفت پاشو کا کن حالیش نمیشه ویلچر نشین شدم

چه بیماری داری اسی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بیماری داری اسی

رو ماتیسم خفیف داشتم ۳ سال پیش .یهو شدید شد با کار و فشار و اعصاب زیاد.

بعد از ۲ سال از رو  یلچر آروم آروم پا شدم.

الان کف پامو نمیتونم بزارم زمین. تک پایی را میرم

برای طرز فکر مادرت متاسفم 🫠کسی که اینطور آدمیه اصلا نذر و خیراتش از نظر من ارزش نداره

انقدی بی‌احترامی کردن ک بچه دختر خالم ۱۲ ۱۳ سالشه میگ م و س میخوری بیا.

تاپیک قبلم بخون میفهمی.

گفتم چیه میای تواتاق این حرکت چیه.

احترام سر هیچکدومتون نمیشه بخدا دارن روانیم میکنن.

از قصد میکنن دکتر گفت باید آرامش باشه خوب باشم همراه درمان.

من ن آرامش دارم ن درمان فقط آزارم میدن

رو ماتیسم خفیف داشتم ۳ سال پیش .یهو شدید شد با کار و فشار و اعصاب زیاد.بعد از ۲ سال از رو یلچر آروم ...

الهی عزیزم😢😢😢

پدر نداری؟؟هیچ کسی رو نداری که حمایتت کنه؟؟اتفاقا روماتیسم جزو بیماری های روان تنیه یعنی اگر روانت آروم باشه بیماریت بهبود پیدا میکنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

2790
2778
2791
2779
2792