2777
2789

کسی که چند سال با هم رفیق بودین،بازار که رفتین حتی به جاش کارت کشیدین،با هم مسافرت رفته باشین و ..... 

یهو مذهبی شد من با مذهبی شدنش مشکل ندارما اختیار خودشو داره ولی دیگه خیلی مذهبی شد و حتی جایی می‌خواستیم بریم بیرون به پوشش من گیر می‌داد گفتم بذار یکبار اون حال من رو بپرسه که نپرسید، ۲ ماهه کلا حرف نزدیم یه سوال خواستم ازش بپرسم ضروری بود خیلی 

گفتم سلام عزیزم خوبی خبری ازت نیست اونی که جمله بندیش همیشه ناقص بود یهو گفت:

سلام ممنون از شما خسته نباشید،شما خوب هستین؟😑

چرا یکی باید یهو انقدر تغییر کنه برام عجیبه واقعا 

۲ ماه پیشم باز اینطوری حرف می‌زد،هر تغییری که توی زندگیمون میکنیم مگه باید خودمون رو بگیریم؟

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عجیبه برام ولی یهو درگیر یه مسائلی شد خودمم دیگه خوشم نمیومد حرف بزنم باهاش ولی هیچ وقت اینطوری ...

درک میکنم کمی سخت و عجیبه اما بیخیال بهش فک نکن شاید اینجوری واسه دوتاتون بهتر باشه.

دیگه وقتی تو این وادی ها میرن دیگه همینجورین با همهشما هم یاد جهالتش میندازینشبهتره کات کنی

من خودم بدون هیچ خطایی هستم پوششم و اعتقاداتم مشکلی نداره که یاد جهالتش بیوفته 

دیگه جواب پیامش رو ندادم 

🤧

بعضی ها اینجورین فکر میکنن مثلاا دیگه خودشونو بگیرن داستان درست میشه.. ولش کن. برو خدارو شکر کن نرفته رو مغزت که باید مثل من بشی طبق این دلیل و اون دلیل 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بعضی ها اینجورین فکر میکنن مثلاا دیگه خودشونو بگیرن داستان درست میشه.. ولش کن. برو خدارو شکر کن نرفت ...

یک درصد هم برام اهمیت نداره فقط تعجب کردم خیلییی🤦🏻‍♀️

یکبار توی بازار یهو کارتش گم شد کلی خرید کرد گفت تو حساب میکنی فروشنده گفت شما حساب کن بعد ایشون پولش رو میزنه برای شما منم کارت بابام دستم بود روم نشد نه بگم کارت رو کشیدم 

هر بار ک میرفتم بیرون همچین بازی در می‌آورد 

یهو بابام زنگ زد گفت چرا میری بیرون که فقط تیغت بزنه و بحث کرد

یهو گفت بذار نه نه باید واریز کنم هر بار میگفت شماره کارت بده و پرداخت نمی‌کرد همون شب ۱۰ بار حضوری گفت باید واریز کنم همین الان ۲.۳ تومن پول بود اومدم خونه چیزی نگفت 

خودم بعد ۳ روز پیام دادم عزیزم پول رو واریز کردی؟با کلی خجالت 

یهو گفت خانم فلانی ما پول حروم نمیخوریم بفرما😑😂پشمام ریخت حقیقتا

🤧