2777
2789
عنوان

کیا بینی شون عمل لازمه ولی عمل نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست

😕

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم اینجوری بودم ولی اومدم او جامعه فهمیدم چه قدر زیبایی مهمه

تو همه جوامع به معیار های متفاوتی هست برای همین ترجیح دادم برای هیچکدوم کاری نکنم،،،چهره یه حالت بومی داره که مختص همون ناحیه اس اگه قراره همه مثل هم باشند قومیت ها عجیب غریب میشن

🎀🌸🍓🌱

در هر صورت اول باید لاغر بشم 2 سال وحشناک به خاطر هورمون هام چاق شدم

بیا باهم غصه بخوریم 

منم می‌خوام لاغر بشم 

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

رفتم پیش یک فوق تخصص زیبایی از کانادا

گفت بیا دست خط با امضا بهت میدم که اگر عمل کنی ، پشیمون میشی ، کلی هم در مورد آناتومی صورتم صحبت کرد که 

قانع ام کرد برای همیشه قید عمل بینی رو بزنم

و گذشته از این حرف ها همیشه به آیت الله بهجت فکر میکنم

که با یک بینی نسبتا بزرگ چقدر پیش خدا مقرب بودند

پس منم با احترام به خلقت خداوند سعی میکنم بیشتر شاکر باشم تا ناراضی

خدایا به خاطر این بینی گوشتی تُپلی هم ممنونتم خدای مهربونم

رفتم پیش یک فوق تخصص زیبایی از کاناداگفت بیا دست خط با امضا بهت میدم که اگر عمل کنی ، پشیمون میشی ، ...

چه قدر عارفانه بود بهش دوم کامنتتون🥰

اسم کاربریم یه یاد آوریه 💓💓میدونی شهیده ملینا اسدی شهید رایان قاسمی چه اشتراکی داشتن؟ هر دو بی گناه بودن و هر دو توسط اسرائیل کشته شدن