2777
2789
عنوان

اولین دندان 🫠

61 بازدید | 3 پست

پسرم ۶ ماهه ام از ساعت ۱۱:۳۰ خوابیده هر ده دقیقه داره نق میزنه و گریه

یه ربع بغلش میکنم لالایی میگم نازش میکنم خوابش میبره میزارم رو پام

ده دقیقه بعد دوباره از اول

اصلا از رو پام زمین نیومده

دو بار شیر خورده

ظرفا شام نشسته است

خونه بهم ریخته است

پسر بزرگم احتمالا ۴-۵ساعت دیگه بیدار بشه و روز از نو روزی از نو

خیلی کلافه ام

دوشنبه واکسن زد 

دو روز به خاطر واکسن نخوابیدم 

امشبم که دندون

ژل بی حس کننده ام زدم بی فایده بود

اگر راهکاری دارید که ممنون میشم بهم بگید اگرم نه

درد دلی بود از یه مادر خسته به مادرای دیگه

ممنون که خوندید

اومدم بگم درکت میکنم

پسر منم ۲ سالشه و چند شب تب و بیقراری واسه دندون آسیا

بدنش هم دونه زده نمیدونم ببرم دکتر یا نه

دونه ها کمرنگن و زیاد نیستن

خدا قوت 

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

اومدم بگم درکت میکنمپسر منم ۲ سالشه و چند شب تب و بیقراری واسه دندون آسیابدنش هم دونه زده نمیدونم بب ...

خسته نباشید

گاهی مادر بودن خیلی سخته خصوصا که ادم فکر میکنه هیچکس درکش نمیکنه و همه از دنیاش دورن

ولی خب به قول مادرم بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند اینم بهای اینکه بهشت زیر پای مادراست

امیدوارم پسرتون به سلامتی دندونش بیرون بیاد و دونه هاشم چیز خاصی نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشیدگاهی مادر بودن خیلی سخته خصوصا که ادم فکر میکنه هیچکس درکش نمیکنه و همه از دنیاش دورنولی ...

شما هم همینطور

مادر بودن و چالش هاش یه طرف

درک نشدن از طرف اطرافیان یک طرف دیگه

چی بگم....فقط امیدوارم بچه ها عاقبت به خیر بشن به قول مادرم همین فقط خستگی یه مادرو درمیاره

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃