2777
2789
عنوان

مرد هست تو سایت الان

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
والا واقعا ناراحتم سر جدا شدنتون ولی فکر کنم بدون این شخص زندگی راحتی رو داری . به هرکسی اعتماد نکنی ...

سعی میکنم مهم نباشه 

ولی دلم آتیش میگیره از اینکه اونهمهههه تلاش منو ندید

ما عقد بودیم هنوز سر خونه زندگی نرفته بودیم ولی من برای اینکه بتونه پول جمع کنه زیاد بیرون نمی‌رفتیم خرج نمی‌کردم 

مدام فکرشو میکردم دلم براش می‌سوخت که همش داره کار می‌کنه

غذا بیرون نمیذاشتم زیاد بخوریم پول خرج نشه

هرچی جمع می کردم طلا می‌خریدم پس انداز بشه برامون

چقدر حمایت عاطفی کردم ازش 

چقدر احترام دادم بهش 

چقدر بابت اهداف و آرزوهایش پشتش بودم

خودش همیشه می‌گفت رفیقی 

از اینکه یه طوری رفتار می‌کنه انگار بی ارزش بودم هیچکاری هم نکردم شکسته

چون بی لیاقته، تنوع طلبه ،قدرنشناسه باید یکی از جنس خودش باهاش باشه ،نمک نشناسه علتش همیناس دیگه

یعنی میگی هیچوقت پشیمون نمیشه نه؟

پس چرا هنوزم میگه داغون شدم 

هنوزم میگه غیر مستقیم دوستم داره و رفتنم نابودش کرده 

پس این حرفا برای چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میگی هیچوقت پشیمون نمیشه نه؟پس چرا هنوزم میگه داغون شدم هنوزم میگه غیر مستقیم دوستم داره و رفتن ...

اگه ارزشت رو بدونه که قطعا پشیمون میشه که تو رو از  دست داده ولی این که میخاد مظلوم نمایی کنه و خودش رو بی گناه نشون بده نمایشیه و میخاد تو دلت براش بسوزه و برگردی بهش 

اگه برات ارزش قائل بود بهت خیانت نمیکرد اونم الان که عقدی بعد که عروسی کنی و بری زیر یه سقف میخاد چیکار کنه دندون لق رو باید کشید انداخت دور 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
اگه ارزشت رو بدونه که قطعا پشیمون میشه که تو رو از دست داده ولی این که میخاد مظلوم نمایی کنه و خودش ...

واقعا؟ یعنی قصدش اینه دلم بسوزه؟

یا میخواد عذاب وجدان بگیرم همش حالم بد باشه؟

عزیزم میشه بریم تو پیوی صحت کنیم؟؟؟

واقعا؟ یعنی قصدش اینه دلم بسوزه؟یا میخواد عذاب وجدان بگیرم همش حالم بد باشه؟عزیزم میشه بریم تو پیوی ...

اره دیگه هم میخاد داشته باشدت هم میخاد به کاراش ادامه بده تو که دیگه نباید عذاب وجدان بگیری که اون به تو خیانت کرده پس اونه که باید عذاب وجدان داشته باشه 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
شما خیانت رو دیدید یا بر حسب همون حرف زدنا میگید خیانت؟

متوجه منظورتون نمیشم؟

ببینید من چندین بار دیدم که وقتی رابطه رو به سردی می‌ره سریعا می‌ره سمت سیگار و مشروب فیلمهای ... صحبت با زنهای دیگه 

متاسفانه چون بعد چت بلاکشون میکرد من نمیتونستم محتوای چت هارو ببینم 

ولی همیشه لیست مسدودی هایش اکانت خانم پیدا میکردم

متوجه منظورتون نمیشم؟ببینید من چندین بار دیدم که وقتی رابطه رو به سردی می‌ره سریعا می‌ره سمت سیگار و ...

خب شما نمیتونید محکوم کنید که خیانت میکنه اگه قرار بود چنین شخصیتی داشته باشه مطمئین باشید اصلا عقد نمیکرد

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خب شما نمیتونید محکوم کنید که خیانت میکنه اگه قرار بود چنین شخصیتی داشته باشه مطمئین باشید اصلا عقد ...

وا خب درباره خیانت هاش ایمان دارم چون گذشته کثیفی و پرماجرایی داشته  از طرف دیگه اونهمهههه اکانت خانم 

خودش بهانش اینه عصبی بودم چت کردم حالم خوب نبود فلان بود بسان بود 

وا خب درباره خیانت هاش ایمان دارم چون گذشته کثیفی و پرماجرایی داشته از طرف دیگه اونهمهههه اکانت خان ...

خب گذشته ها گذشته الان دختر یا پسری که گذشتش با کسی بوده باید ازدواج نکنه؟ میخواست شمارو انتخاب نمیکرد همین فرمون میرفت دیگه چرا عقد کرد؟؟ بعد هم من با هزاران دختر توی اینستا دعوام شده و بلاکشون کردم دلیل میشه باهاشون بوده باشم؟؟ اصلا منطقی حرفاتون و نگرشتون نیست بیشتر شک الکیه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خب گذشته ها گذشته الان دختر یا پسری که گذشتش با کسی بوده باید ازدواج نکنه؟ میخواست شمارو انتخاب نمیک ...

وا شک چیه... میگم دیدم خودم 

یبار از دستش در رفته یکی رو پاک نکرده بود دیدم ولی باقیشون چون بلک بودن ندیدم 

من در هیز بودن و هول بودن و خیانتکار بودنش شکی ندارم 

چرا اینطوری می‌کنه؟الان داریم جدا میشم نابودم شدم از بس بهم گفت تو مقصریاز بس زد تو سرم که تو بی وفا ...

عزیزم ناراحت نشو ولی حقته 

چون اون آدم مریضه و این شگردشه که تورو مقصر نشون بده درصورتی که خودش کاملا میدونه مقصره ! و چون تورو ضعیف دیده داره اینجوری بازی روانی راه میندازه ... پس قوی باش و هرچی گفت اهمیت نده فقط جدا شو . اگر باهاش ازدواج کنی مطمئنم با ی بچه بهت خیانت میکنه و اون موقع مجبوری جدا شی

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
عزیزم ناراحت نشو ولی حقته چون اون آدم مریضه و این شگردشه که تورو مقصر نشون بده درصورتی که خودش کاملا ...

پس یعنی خودش می‌دونه اره؟ 

همین که تو خلوت خودش بدونه مقصر خودشه برام کافیه 

پس یعنی خودش می‌دونه اره؟ همین که تو خلوت خودش بدونه مقصر خودشه برام کافیه

اره بابا این شگردشه 

خودش میدونه مقصره ولی چون بیماره میندازه گردن تو که عذاب وجدان و فشارش کمتر بشه تو فقط باید قوی باشی و مصمم وایسی

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
2790
2778
2791
2779
2792