2821
2789
عنوان

کیو نبخشیدید

105 بازدید | 16 پست

نمیتونم فراموش کنم بی عقلی یکی داشت باعث نابودی خودم میشد و یسریا داشتن از گرفتاریام لذت میبردن هنوز حالم خوب نشده ولی عمیقا سپردمشون به خدا و منو بازم ماراحت ببینن لذت میبرن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمو نبخشیدم 

صادقانه بگم بیشتر از هر کسی تو دنیا خودم در حق خودم ظلم کردم خیلیا بهم بدی کردن ولی اگه خودم قوی بودم همشون بی اثر میشد پس خودم از همه مقصرترم

متاهل و مادر دو فرزند

پدر همسرم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

من کسی نیس نبخشیده باشم شده ماه ها گریه کردم سالها غذاب کشیدم بخاطر حرفا و کاراشون ولی بخشیدم چ‌ون

تو ذهن و قلب من ادما دو دسته ان

یا دوسشون دارم

یا بی حسم

متنفر نمیشم از کسی چون اگه دلم بکشنه حتی حس تنفرمم خرجشون نمیکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من کسی نیس نبخشیده باشم شده ماه ها گریه کردم سالها غذاب کشیدم بخاطر حرفا و کاراشون ولی بخشیدم چ‌ونتو ...

منم مثل شما بودم ولی آدم وقتی یه گرفتاری خدای ناکرده براش پیش بیاد تازه اطرافیانش رو میشناسه از کسایی میخوره که تا دیروز دوستش بودن

منم مثل شما بودم ولی آدم وقتی یه گرفتاری خدای ناکرده براش پیش بیاد تازه اطرافیانش رو میشناسه از کسای ...

درد اینم چشیدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
درد اینم چشیدم

چی بگم شدت و حدتش فرق داره هرکاری کردم ببخشمشون ولی دیدم دوباره دارن ادامه میدن نتونستم تحمل کنم و بنظرم یسری ها لایق بخشیده شدن نیستن باید نبخشید تا دوباره اعتماد کرد 

چی بگم شدت و حدتش فرق داره هرکاری کردم ببخشمشون ولی دیدم دوباره دارن ادامه میدن نتونستم تحمل کنم و ب ...

اتفاقا ببخش اون دنیا دوباره روشونو نبینی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز