2777
2789
عنوان

کیو نبخشیدید

107 بازدید | 16 پست

نمیتونم فراموش کنم بی عقلی یکی داشت باعث نابودی خودم میشد و یسریا داشتن از گرفتاریام لذت میبردن هنوز حالم خوب نشده ولی عمیقا سپردمشون به خدا و منو بازم ماراحت ببینن لذت میبرن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمو نبخشیدم 

صادقانه بگم بیشتر از هر کسی تو دنیا خودم در حق خودم ظلم کردم خیلیا بهم بدی کردن ولی اگه خودم قوی بودم همشون بی اثر میشد پس خودم از همه مقصرترم

متاهل و مادر دو فرزند

پدر همسرم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

من کسی نیس نبخشیده باشم شده ماه ها گریه کردم سالها غذاب کشیدم بخاطر حرفا و کاراشون ولی بخشیدم چ‌ون

تو ذهن و قلب من ادما دو دسته ان

یا دوسشون دارم

یا بی حسم

متنفر نمیشم از کسی چون اگه دلم بکشنه حتی حس تنفرمم خرجشون نمیکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چه خبرهه؟؟من اکثرا میبخشم ولی این افراد رو چندین بار بخشیدم ولی دلم باز نمیشه باهاشون

اونو ک شوخی گفتم 

ولی سه چهار نفرو نمیبخشم

چون در حقم ظلم کردن

سهم منم یه روز خوشبختیه🤍 ❌️درخواست دوستی❌️

من کسی نیس نبخشیده باشم شده ماه ها گریه کردم سالها غذاب کشیدم بخاطر حرفا و کاراشون ولی بخشیدم چ‌ونتو ...

منم مثل شما بودم ولی آدم وقتی یه گرفتاری خدای ناکرده براش پیش بیاد تازه اطرافیانش رو میشناسه از کسایی میخوره که تا دیروز دوستش بودن

منم مثل شما بودم ولی آدم وقتی یه گرفتاری خدای ناکرده براش پیش بیاد تازه اطرافیانش رو میشناسه از کسای ...

درد اینم چشیدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
درد اینم چشیدم

چی بگم شدت و حدتش فرق داره هرکاری کردم ببخشمشون ولی دیدم دوباره دارن ادامه میدن نتونستم تحمل کنم و بنظرم یسری ها لایق بخشیده شدن نیستن باید نبخشید تا دوباره اعتماد کرد 

چی بگم شدت و حدتش فرق داره هرکاری کردم ببخشمشون ولی دیدم دوباره دارن ادامه میدن نتونستم تحمل کنم و ب ...

اتفاقا ببخش اون دنیا دوباره روشونو نبینی