2821
2789

خب علت بی توجهی کردنش چی بوده؟

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیبش نزده درواقع فاصله گرفتید 

فعلا به همین فاصله ادامه بدید تا تکلیفتون رو با خودتون بدونید و اگه اون مرد مناسبی برای تو باشه تو ضعیف ترین حالت ممکنت کنارت میمونه و بهت کمک میکنه وگرنه ادم قوی بی دردسر رو همه میخوان  راه مستقیم رو همه میخوان باهات قدم بردارن باید ببینی راه پر پیچ و خم هم باهات میخواد قدم برداره یا فرار میکنه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

سرده کلا شخصیتشه

خب عزیزم این مشکل شماست از اول که میدونستی نمیتونی کنار بیای به نظرم نباید پیش میرفتی 

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

مسئولبت پذیر نیست

با ادمی که مسئولیت پذیر نیست میتونی زندگی کنی ؟ پس تو هم به این فاصله نیاز داری بیشتر فکر کنی

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز