2777
2789
عنوان

پولدارا بیاین

106 بازدید | 8 پست

پملیونو ی عزیز

من تو بچگی منو کافه رستوران اینا نبردن مگه سالی یبار، سفر بردن ولی خوش نگذشته با اخلاق های سگی پدر و کتک، خرجم نمیکردن جز خوراکی، پارک فقط مرتب میبردن، نمیدونم سینما، تئاتر، کافه بچه رو نمیبردن، بجز اسباب بازی ارزون چیزی نخریدن برام، ازین اسباب بازی های گرون میلیونی ک الان بچه ها دارن، متولد87ام،، نداشتم، نمیدونم منو پیش بچه فامیل  یا دوست نمیبردن کودکی و کامل حبس خونه بودم تنها و عروسکام کامل، فقط دوران مدرسه تنها نبودم و مامانمم معلم بود عصرام مدرسه بودم کلاسش تنها نبودم تابستون هام جهنم تنهایی بود فقط خونه مامان بزرگم و پارک، مهمونی بچه اصلا کلاس اصلا مگه یبار ی ترم.. ـ، حالا ک شدم 16سال اذیتای پدر، پول ندادن، نداشتن هیییچ تفریح بدترشد و جامونو جدا کردیم، ی خونه اجاره کردیم منو مامانم، مامانم پولدار نیس، فقط چون سرکار رفته یکم پس انداز داشته، و با گریه ها و اصرار های شدید و پی در پی من برام گوشی اس ببست و چهار اولترا خرید پارسال، ی اتاق دارشدم و میز تحریر 7ملیونی و کمد 16ملیونی و.. خرید پارسال، الان اتاق دارم مجزا ولی خونمون مبل و دیزان و ظرف قشنگ و... نداره چون خونمون هس بابامه توش ک هرچند شبکم نبود اینجا وسیله کلاکمه، فقط خاستم بپرسم بدبختم الان یا خوشبت از مالی با توجه ب گذشته؟ یعنی جبران میکنه اینا گذشته منو؟ الان اسپیکر25مل برام خرید هارمن کاردن، قراره تا عید ی لیزر خونگی25ملیونی و واچ سامسونگ 15ملیونی بخرن برام،، و تابستون سال دیگه 18سالگیم ی موتور برقی دست دو درحد50مل، و نوزده بیست سالگیمم ی ماشین عادی، قول داده، با اصرار و من میخره عذاب میکشم ولی میخره و ارزش داره، بگم ماهانه پنج مل لباسمه و کلاس و خرجامه 15مل بگو خوشبختم یا بدبخت-؟ خودم خنثی هستم، اخه هنوز نخریده بخره شاید حس خوب، بگین خوشبتم یانه بگم ازادم تا 11بیرون ولی دوستی ندارم انچنان تنهایی بیرون 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

میدونی اون حسرت بچگی تو دلت مونده اگ درمان نشه دنیارو واست بخرن خوب نمیشی

چرا؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون هر چیزی یه سنی داره.تو الان خوشبختی چون به چیزایی خواستی رسیدیولی الان بازم نوشتی من خوشبختم؟ پ ...

ن نوشتم مونده خریدارم

خیلی ببخشید اما شما همه دنیات پوله 

هیچ وقت خستگی پدر یا مادرتون رو دیدین؟ 

به نظر من این رفتار شما یا نشونه اینه که دارین خودتون رو با یکی مقایسه میکنید و یا حسرت  چیزی رو دارین که فکر میکنین با پول درست میشه 

اما اگر با همین فرمون پیش بری هیچ وقت احساس خوشبختی نخواهی کرد

خیلی ببخشید اما شما همه دنیات پوله هیچ وقت خستگی پدر یا مادرتون رو دیدین؟ به نظر من این رفتار شما یا ...

ن نظر داشتم فقط