2777
2789
عنوان

دخترا

77 بازدید | 9 پست

سنتون بگین و اینکه توی دوران نوجوانیتون و جوانی خانواده چیا واستون خریدن؟ ماهی چند خرجتون کلی؟ مثلا موتور خریدن؟ سگ؟ واچ؟ لیزر خونگی؟ نمیدونم اسکوتر برقی؟ اسپیکر؟یا هرچی جز این کلا چه وسیله هایی خریدن براتون ن خودتونا اونا خریده باشن قیمتشم بگین باتشکر

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟

همینجوری می خوام ببینم همه دارن یان

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

والله یه زندگی سگی داشتیم دوران بدی بود دوسندارم برگردم اصلا بهش نگا کنم هیچیییی ندیدم از مجردیم و جووونیم همیشه خدا قسط داشت اقام و داره همیشه درگیر بود

خودم یه سال رفتم مربی مهد شدم برا خورم لباس خریدم وسایل سال بعدش ازدواج کردم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

۲۹ سالمه مجردم خداروشکر جز خرج خوراک چیزی ندادن البته تا ۴ـ۵ سال پیش خرج دارو و دکتری هم میدادن اونم ...

حتی وسیلع و لباس و تفریح 

بله تفریح که ندارم لباس هم از پس انداز خودمه وسیله هم‌مثلا چی؟کلا چیزی بخوام از پس انداز و سود پولی ...

اهوم، منظورم گوشی گرون بخرن، نمیدونم وسیله های لازم ی دختر، وسیله بازی و..