2821
2789
عنوان

درد لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست
وای بخدا حس میکردم فشارم افتاده دلم میخواست جیغ بزنم واقعا شکنجه بود🤦🏻‍♀️

لیزر زمانی ارزش داره که مواظب هورمون هات باشی ویتامین هارو کم کنی بجاش جور دیگ جبران کنی

من حتی یادم نمیاد از بس زیاد رفتم تقریبا سه ساله هر ماه رفتم دیگ سرویس شدم

با دستگاه های متفاوت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من زایلاپی زدماصن نیاز نیست شما توضیح بدی واسشون این برای این هست خودت اذیت نشی

عمه واقعا مرسی توضیح دادی

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
نه الان اوکیم فقط یکم پوستم قرمز شده بعضی جاها🫠

الهی اشکال نداره ه بخیر گذشته دفعه بعد حتما بی حسی بزن

منم مثلا میخواستم خودی نشون بدم

هی بهم گفت از جلسه سوم بی حسی بزن هی من میگفتم ن بابا من طاقتم بالاس😂یعنی اگع بدونی چی کشیدم

لیزر زمانی ارزش داره که مواظب هورمون هات باشی ویتامین هارو کم کنی بجاش جور دیگ جبران کنیمن حتی یادم ...

این دستگاه و بهم گفتن ۶ تا ۸ جلسه تموم میشه حالا نمیدونم🤦🏻‍♀️

الهی اشکال نداره ه بخیر گذشته دفعه بعد حتما بی حسی بزنمنم مثلا میخواستم خودی نشون بدمهی بهم گفت از ج ...

ای بابا😂🤦🏻‍♀️

آخه بی حسی زدنم خیلی حوصله میخواد و دردسر داره اگه بخوای اینهمه جا رو کرم بزنی و روش نایلون بکشی سخته😮‍💨

ای بابا😂🤦🏻‍♀️آخه بی حسی زدنم خیلی حوصله میخواد و دردسر داره اگه بخوای اینهمه جا رو کرم بزنی و روش ...

دقیقاااااا

فکر‌کن میگن باید ۱ ساعت بمونه

فکر‌ کنم تایملیزر ۵عصر باشه تو باید از ۳ شروع کنی😂😐