2789
عنوان

چرا خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست

بهر حال پول از جایی باید در بیاد دیگه عزیزم،شماهم کار میکنی پول درمیاری خیلی هم خوبه ،سعی کن شما هم برای خودت وقت بزاری

هفته ای یبار برو خرید حالا یچیز کوچولو بخر،ماهی یبار وقت بزار برو ارایشگاه برای ناخن ،رنگ مو ،ووو

روحیه ت عوض میشه

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
انسان حریص است ب آنچه  از آن منع میشود!!!!

از بس دهن ادمو ببخشید سرویس می کنن هیچ چی لذت نداره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب سعی کن توام مث دوستت درکنار کارت خوشبگذرونی وبخودت برسی تااعتمادبنفست بالابره

والاه با دو تا بچه و کار تموم وقت دیگه نه حال نه پول نه وقت خوشگذرونی دارم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
 والاه با دو تا بچه و کار تموم وقت دیگه نه حال نه پول نه وقت خوشگذرونی دارم

بچه هات کوچیکن؟اشتباه میکنی عزیزم بخودت رسیدن ک پول نمیخادهمش میتونی توخونه ماسکای خونگی بگیری بابچه هات حتی شده ده دقیقه بروپارک خرید....وگرنه افسرده میشی وزودازپادرمیای