2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه حس می‌کنی ازدواجت به تعویق افتاده و از این بابت نگرانی، با رلت درباره‌ش صحبت کن.

نگرانی‌هات و پلنی که برای آینده‌ت داری رو باهاش درمیون بذار و ازش بخواه صادق باشه. اگه قبول نکرد و یا دیدی دوست نداره باهات ازدواج کنه، کسی که اومده خواستگاریت رو خوب بسنج و ببین مورد خوبیه یا نه.

شاید این حرفم درست نباشه ولی همیشه می‌تونی یه دوست پسر خوب پیدا کنی، اما یه خواستگار خوب چیزی نیست که همیشه باشه.

پس خوب فکر کن و ببین چه چیزی برات باارزش‌تره.

ان‌شاءالله که موفق و خوشبخت باشی.

حالا هیشکی‌رو‌نمی‌خوای‌دو‌تا دو تا علاف خودت کردی؟ به نظر من قبل ازدواج‌رو‌اخلاقیاتت کار کن

اهااوکی من راه حل خاستم ولش  پسرا علاف نمیشن معلومع نمیشناسی خیانتکارن  ما دخترا  ضربه میخوریم  بفهم

اهااوکی من راه حل خاستم ولش پسرا علاف نمیشن معلومع نمیشناسی خیانتکارن ما دخترا ضربه میخوریم بفهم

معلومه که‌محیط‌زندگیت درست نیس‌که‌همه‌رو‌خیانت کار می دونی و‌خودتم‌خیلی‌راحت خیانت می‌کنی! 

راه حل‌هم به نظرم جفتشونم بیخیال شو‌بذار بدبخت نشن

اگه حس می‌کنی ازدواجت به تعویق افتاده و از این بابت نگرانی، با رلت درباره‌ش صحبت کن.نگرانی‌هات و پلن ...

فداتشم گلم  اره دیره  ۲۸ سالمه  نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم   هعی خدا  درگیر رلم هنوز  اره صحبت میکنم  

نرمال باش خوب در نظر بگیر کدومشون پاکه و وفاداره و با عرضه ومحترمه همه رفتارا ببین ولی من فک می ...

اره گلم  دومی وفاداری نیست ب نظرم چندبار دیدم بادختر    رل خودم بهتره اما هیچ کدوم خاستگاری نیومدن  

معلومه که‌محیط‌زندگیت درست نیس‌که‌همه‌رو‌خیانت کار می دونی و‌خودتم‌خیلی‌راحت خیانت می‌کنی! راه حل‌هم ...

اره راست میگی باشه  والا رل اونجور تو فکرمیکنی متعهد نیست  حالا برو بهترین پسر گیر بیار  کرم میریزه

فداتشم گلم اره دیره ۲۸ سالمه نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم هعی خدا درگیر رلم هنوز اره صحبت م ...

خیلی خشک جواب بدم 

زندگی معاملس 

ببین کدوم معامله سود داره همونو ببند

بخوام احساسی بگم 

ببین دلت چی میگه 

ولی دل درست بگه تضمین خوشبختی نیست 

خلاصه خود دانی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

از آدم خائن تا میتونی فرراااااااارررررررررر جواب مشخصه

یعنی ولش کنم میگ من وابسته شدم  گریه میکنه و... ولی چندبار اذیتم کرده بیو میزاشت چت میکرد بادخترا بیرونم رفته بود  اسم خاستگاری میاره  روز بعد انگار ن انگار  فازیه ب نظرم