2777
2789
عنوان

حس شیشم تورو جون مادرت بیا🥲💔

285 بازدید | 47 پست

فقط دوتا سوال میپرسممم. 

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

عزيزم حس ششم و فاءل و اين چيزا گناه و شركه. نرو سمتش. كسي خداي حي و حاضر رو ول نميكنه بره سمت اينا. ...

وااا مگه چیه گناه باشه حرفایی میزنیدا😑😑

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا مگه چیه گناه باشه حرفایی میزنیدا😑😑

وقتي بغير از خدا كمك ميخوايي و ميخوايي چيزايي رو برات بگه كه كسي جز خدا نميدونه ميشه شرك. 

نبايد كسي رو جايگزين خدا كني 

ديگه خودت ميدوني. من راهنماييم رو كردم. 

موفق باشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من ۷٠ درصد حسام درسته عزیزم، اگه خواستی میتونم ماه تولدت یا شخصیت ظاهریت هم بگم تا مطمئن شی✨

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

من ۷٠ درصد حسام درسته عزیزم، اگه خواستی میتونم ماه تولدت یا شخصیت ظاهریت هم بگم تا مطمئن شی✨

واییی جدییی

پس بگو عزیزم بعدش دوتا سوال میپرسم زیادی وقتتو نمیگیرم🥲

واییی جدیییپس بگو عزیزم بعدش دوتا سوال میپرسم زیادی وقتتو نمیگیرم🥲

مهربونی و خوش اخلاق آشپزی رو دوست داری و خیلی وقتا برای بعضی چیزا دودل میشی

یکم شیکمویی😂

موهات هم متوسطه خوش استایل هم هستی به تمیزی زیاد اهمیت میدی

متولد زمستونی شاید ماه مهر

مهربونی و خوش اخلاق آشپزی رو دوست داری و خیلی وقتا برای بعضی چیزا دودل میشییکم شیکمویی😂موهات هم متو ...

واییی پشماممممم😭😭😭😭همش درست بوددد چجوری اخههه

خیلی خوشحالم ی حس شیشم واقعی پیدا کردم🥲😂

ببین سوال اول اینه پارتنرم دوسم داره؟خیانت نمیکنه؟و اینکه قصدش جدیه یا نه

مرسی وقتتو گذاشتی عزیزم🤍

مهربونی و خوش اخلاق آشپزی رو دوست داری و خیلی وقتا برای بعضی چیزا دودل میشییکم شیکمویی😂موهات هم متو ...

میشه عزیزم بگی. من بچه ی دومم کی باردارمیشم؟ شوهرم اخه راضی نمیشه😭😭 امضام😭 اسمم ستاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

واییی پشماممممم😭😭😭😭همش درست بوددد چجوری اخهههخیلی خوشحالم ی حس شیشم واقعی پیدا کردم🥲😂ببین سوال ...

آره

خیانت نمیکنه

قصدش ممکنه جدی باشه، 50 50