2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس تکلیف ماهایی ک خجالتیم چیه🫠🤣

یکم از خجالتی بودنت کم کن... ولی کسیکه لایقت باشه میاد قرار نیست تو خودتو با کسی وفق بدی... اونیکه تورو بخواد همینجوری میخوادت

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یکم از خجالتی بودنت کم کن... ولی کسیکه لایقت باشه میاد قرار نیست تو خودتو با کسی وفق بدی... اونیکه ت ...

اره حرف منم همینه یکی ک واقن ادمو بخاد هرجوری هس میخاد ولی این زمونع دیگ این نیس🫠

نمیدونم واقعا

ببین دختر خوب با شناختی که از جنس مخالفم دارم اینو بهت میگم. چون دور و ور من پسر بزرگ تر از خودم زیاده مثل داییم واسه همینم دقیقا میدونم قصدشون چیه، اونها برای به دوش کشیدن مسولیت زندگی جلو نمیان، تو فقط براشون مثل یه عروسکی که موقتا نیاز شونو برطرف کنی، وقتی بفهمن خط قرمزش داری خب کنارت میزارن چون میدونن پایه ی برطرف کردن نیازشون نیستی 

ممکنه با وجود این خط قرمزا حتی نتونن خواسته شونو بیان کنن، حتی در حد یه عکس نودی، البته بماند که در خواست عکس نودی اول کار برای سنجیدنته که ببین در چه حد میتونی وا بدی 

اوکی؟ 

پس دخترای ساده ی سرزمینم بهتره وارد روابط تا مشروع خارج چارچوب نشن تا مورد سو استفاده قرار نگیرن 

که ای دل غافل، چون درصدی به حرفام توجه نمیکنن و بعد اینک آسیب دیدن اینجا میان تاپیک تجاوز میزنن

اره حرف منم همینه یکی ک واقن ادمو بخاد هرجوری هس میخاد ولی این زمونع دیگ این نیس🫠

خب گفتم شاید زیادی خجالتی هستی... یکم باید اجتماعی تر باشی عزیزم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببین دختر خوب با شناختی که از جنس مخالفم دارم اینو بهت میگم. چون دور و ور من پسر بزرگ تر از خودم زیا ...

چقد دلگیره واقعا🫠🫠اخع مگ ما بازیچه ایم ک از این فکرا میکنن...

دیگه عکس نود خیلی زشته مشخص میشه طرف چ ادمیه...

ولی ی سریا چطوری انفد خوبن با طرف راه میان

من ی چند هفته ای بود با یکی در حال اشنایی بودم بد نبودیم باهم ولی بش گفم ادم حساسیم رو فالور دختر اینا اونم مثلا قبول کرد ولی یهویی تموم کرد همه چیو گف ببین این حساس بودن تو ک شابدم حق با تو باشه منو اذیت میکنه...

چقد دلگیره واقعا🫠🫠اخع مگ ما بازیچه ایم ک از این فکرا میکنن...دیگه عکس نود خیلی زشته مشخص میشه طرف ...

خب اینا که میگی کنار اومدن میخوان طرفو برا خودشون نگه دارن، باز با این حالم اغلب براشون جنبه ی فان داره