ولی دختر زشت ک باشی بقیه ازت متنفر هم هستن، و حتی مادرت هم دوست نداره
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعیمو میکنم درسمو میخونم باشگاه میرم اهل مشروب و سیگار و اینا نیستم ولی تهم شد این ..
هنوز زوده ک ب تهش برسی ...اینکه سالمی دمت گرم ..نصیحت خواهرونم اینه جلو تموم حساتو بگیر و محکم تر بخون و تلاش کن بی نتیجه نمیمونه ... خودتو درگیر حتی یکی جنس مخالف نکن ..سختی بکش تلاش کن ب جایی برسی مستقل بشی بعد دیگه میتونی ب احساساتت و خواسته هات وتفریحات برسی ولی اگ ناامیدبشی و جابزنی باید تموم عمرتو زحمت بکشی و تهش هیچی...سنت کمه جازیاد داری
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
من قیافه ندارم .. بعد ی پسره تو دانشگاه مون فقط برا سواستفاده باهام حرف زد رفتیم بیرون بعدش دیگه کلا ولم کرد سراغمو نگرفت خیلی بد رفتار کرد...
بهش گفتم چون من زشت و خنگم دیگه رفتی فقط نوشت این چ حرفیه، همین:) !
من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
من ی پسر بی پول رو از مامانش بیشتر دوست داشتم تهش چی؟هیچی
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
من قیافه ندارم .. بعد ی پسره تو دانشگاه مون فقط برا سواستفاده باهام حرف زد رفتیم بیرون بعدش دیگه کلا ...
خیلی حس وحشتناکیه ! اون که دوسم نداشت چرا یک جوری رفتار کرد که فک کنم رابطه ای هست ،بهم دست زد بوسم کرد ... بعد رفت! مثل غریبه! براش نوشتم تو چرا قهری با من دوست دلیلی نداره قهر باشم با شما :)
من خر هنوز فک میکنم بهش