2777
2789
پسر خالم ۱۸ سالشه به لطف باباش لاماری خریده براش هدیه تولد اونوقت بابای من میگه برا پول گواهینامه بر ...

دلت خوشه آدم هست ۲۰ درس خونده هیچی که به هیچی قید باباتو بزن برو دنبال شغل یا حرفه ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر پسر بی پول دیدم دختره با تمام وجود میخواستتش ! پول همه چیز نیست

پس آدمایی ک من تا حالا دیدم گویا وجود خارجی ندارن

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

دختر مردم آره ولی خیلی بی معرفتی در مورد مادر اینو گفتی.

هععی کاش  یه بار حرفایی ک میزد رو میشنیدی اجی گلم:(

پسر خالم ۱۸ سالشه به لطف باباش لاماری خریده براش هدیه تولد اونوقت بابای من میگه برا پول گواهینامه بر ...

دیگ همیشه اختلاف طبقاتی هست 

ولی نا امید نباش همه که به ی جایی رسیدن از لطف پدرشون نبوده همت خودشون بوده به جز عده ی کمی

یا باید درس بخونی برای خودت کسی بشی ،پول در بیاری یا با یه پولدار رل بزنی که ببرتت بالا🤣

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دختر چرا دختر چرا باید پولدار باشع چرا باید وقتی ۱۸ سالش شد به فکر سربازی باشه به فکر کار باشه قبول ...

تو هزار مشکل داری

دختر هزارو یک مشکل

تو مردی توانت تو جامعه تو هر شرایطی از یه دختر بیشتره،هیچوقت جای یه دختر نیستی!فقط چون سر بازی میری سختیت بیشتره؟؟؟؟کاش یه روز دختر میشدی

دلت خوشه آدم هست ۲۰ درس خونده هیچی که به هیچی قید باباتو بزن برو دنبال شغل یا حرفه ای

امسال تهش پیرا قبول میشم ولی میخواستم برا پزشکی بخونم بمونم یه سال پشت زنده خاکم میکنن

باباتم همچین پسری بوده ولی دختر مردم دوستش داشته و زنش شده 

اون ۱۲ سال هم واجبه برای دختر و پسر ۱۲ سال دانشگاه نبوده که از دبستان تا دبیرستان بوده کسی مگه با این به پول میرسه 

هععی کاش یه بار حرفایی ک میزد رو میشنیدی اجی گلم:(

درس بخون و کارکن ...با جنم و بااراده...چندسال دورهرچیزیو خط بکش قید دوست رفیق تفریح رو بزن فقط بخون....فقط خودتی ک میتونی خودتو ب هدفت برسونی...تلاش کن ...خسته نشو ...پسر باشرایطت دیدم ک خواستن و موفق شدن افرادیم دیدم هیچی نشدن وفقط نالیدن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یا باید درس بخونی برای خودت کسی بشی ،پول در بیاری یا با یه پولدار رل بزنی که ببرتت بالا🤣

درس میخونم دادا 

درس بخون و کارکن ...با جنم و بااراده...چندسال دورهرچیزیو خط بکش قید دوست رفیق تفریح رو بزن فقط بخون. ...

سعیمو میکنم 

درسمو میخونم باشگاه میرم اهل مشروب و سیگار و اینا نیستم ولی تهم شد این ..

در کنار درس ، یه پولدارم پیدا کن تا به کم زودتر به نتیجه برسی

دا بنظرت یه پولدار با یه بچه کارگر چرا باید ازدواج کنه؟