ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
كلا اموزشگاه ها خيلي با هم فرق ندارن مهم اينه كه يك اجباري باشه شما زبان بخوني. من خيلي وقت پش مي رفتم سفير بد نبود. اما دوره مو تو مركز زبان دانشگاه تهران تموم كردم
الان سطحم اینترمدیاست...نمیدونم چیکار کنم😥خیلی سردرگم شدم ..اگه بخوام برمزبانسرا حتما فردا باید بر ...
من تا حالا اسم زبانسرا رو نشنيدم اين موسسه ها هم الكي مي گن اخرين مهلته براي اينكه شما زود ثبت نام كني. كلاس ها هم شروع بشن ثبت نام مي كنند. كتابشون چيه؟ چند جلسه ايه؟ امكاناتش چيه؟
سفیر صد تا شعبه تو ایران داره. دوستای من کانون رفتن چند سال هم خوندن ولی بلد نیستن یه جمله بگ ...
من اصلا کیش و کانون و قبول ندارم خیلی ا دوستای منم دفتن و در جا زدن...ولی میگن زبانسرا خیلی محاسن خوبی داره و سختگیرن..ادوایزرها نظارت دارن رو کارها و درسهای بچه ها
تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .