2777
2789
عنوان

کسی رفته زبانسرا ؟

10192 بازدید | 60 پست

زبانسرا بهتره یا سفیر.....من دارم میرم سفیر...یکی از دوستام میگه روش تدریس زبانسرا بهتررههه....نمیدونم چه کنم

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفیر من هم شنیدم که روش تدریسشون خوب نیست

روش تدریس بد نیست ..ولی جو کلاس خیلی یک نواخت شده کلا ۶ نعریم...همه تو یه سطحیم متاسفانه

سفیر بهتره گول نخور البته من ایران اکسفورد رو بیشتر دوست دارم ، شنیدم esp  هم خیلی خوبه

سفیر بهتره؟چرا زبانسرا بده؟دوستم میگفت فیلم‌و لیسنینگ و اینا میزارن ...خیلی صحبت میکنن

كلا اموزشگاه ها خيلي با هم فرق ندارن مهم اينه كه يك اجباري باشه شما زبان بخوني. من خيلي وقت پش مي رف ...

الان سطحم اینترمدیاست...نمیدونم چیکار کنم😥خیلی سردرگم شدم ..اگه بخوام برم‌زبانسرا حتما فردا باید برم ثبت نام

زبانسرارو تا حالا نشنیدم.

واقعا ؟اخه میگن با سفیر خیلی رقابت داره ...نمییییددددووووننننممممم خدددداااا

سفیر بهتره؟چرا زبانسرا بده؟دوستم میگفت فیلم‌و لیسنینگ و اینا میزارن ...خیلی صحبت میکنن

زبانسرا خیلی رو مکالمه کار میکنه گرامر نه زیاد من از این لحاظ دوسش ندارم خیلی هم مشق میگن 

واقعا ؟اخه میگن با سفیر خیلی رقابت داره ...نمییییددددووووننننممممم خدددداااا

سفیر صد تا شعبه تو ایران داره.

دوستای من کانون رفتن چند سال هم  خوندن ولی بلد نیستن یه جمله بگن.

خیلی ها از کیش اومدن سفیر.

الان سطحم اینترمدیاست...نمیدونم چیکار کنم😥خیلی سردرگم شدم ..اگه بخوام برم‌زبانسرا حتما فردا باید بر ...

من تا حالا اسم زبانسرا رو نشنيدم اين موسسه ها هم الكي مي گن اخرين مهلته براي اينكه شما زود ثبت نام كني. كلاس ها هم شروع بشن ثبت نام مي كنند. كتابشون چيه؟ چند جلسه ايه؟ امكاناتش چيه؟ 

زبانسرا خیلی رو مکالمه کار میکنه گرامر نه زیاد من از این لحاظ دوسش ندارم خیلی هم مشق میگن 

مشق😂😂😂😂عاشقتم...من‌مکالمه خیلی بزام مهمه اخه☹الان سفیر همش گرامر ولی وقتی نتونیم تو صحبت استفاده کنیم چه فایده

سفیر صد تا شعبه تو ایران داره. دوستای من کانون رفتن چند سال هم  خوندن ولی بلد نیستن یه جمله بگ ...

من اصلا کیش و کانون و قبول ندارم خیلی ا  دوستای منم دفتن و در جا زدن...ولی میگن زبانسرا خیلی محاسن خوبی داره و سختگیرن..ادوایزرها نظارت دارن رو کارها و درسهای بچه ها