2777
2789
عنوان

امشب مراسم اربعینه یا فردا

161 بازدید | 20 پست

کدوم شب اصلیش محسوب میشه

و فردا شب همه جا مثل مغازه ها تعطیله؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه یه سوال بپرسم

سلام بفرمایید

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
سلام بفرمایید

عزیزم تو یکی از تاپیکا نوشته بودید کارمند هستید

برای آزمون امسال بانک رفاه ثبت نام کردم

بعد از رفاه بانک کشاورزی هم میاد آزمونش

به نظر شما کدومش بهتره! شنیدم دولتی خیلی بهتره از نظر امنیت شغلی ولی مزایا توی خصوصی مثل رفاه بیشتره!

در ضمن من رشتم زبان

میخواستم بدونم کار سخت و پر استرسیه؟؟

عزیزم تو یکی از تاپیکا نوشته بودید کارمند هستیدبرای آزمون امسال بانک رفاه ثبت نام کردمبعد از رفاه با ...

من اطلاعات زیادی ندارم و فرقشونو آنچنان نمیدونم ولی تاجایی ک شنیدم از لحاظ حقوق مزایا رفاه بهتره

بستگی داره کدوم بخشش کار کنی شعبه سختی و استرسش بیشتره ، ستاد بهتره

قطعا اگه قبول شم شعبه میندازنشما کدوم بانکی جسارتا🥲

بله 

رفاه

بله رفاه

عه عزیزممم شما هم رفاهی پس

راستی اگر من ازمون قبول شم 

مصاحبه رو چه کنم

اصلا نمیدونم چ سوالاتی میپرسن و باید چ برخوردی داشته باشم

فقط اینو فهمیدم ک باید ریلکس باشم و چند تا سوال مرتبط با رشته خودم میپرسن

میشه تجربتو بگی بهم؟

و در نهایت اینکه راضی هستی؟؟

عه عزیزممم شما هم رفاهی پسراستی اگر من ازمون قبول شم مصاحبه رو چه کنماصلا نمیدونم چ سوالاتی میپرسن و ...

من رسمی نیستم اما خداروشکر راضیم 

با اعتماد بنفس و خوشرو سوالارو جواب بدی اوکیه 

یعنی بعد از یه مدت رسمی نمیکنن؟؟راستی عزیزم شما هم تهرانی؟؟

بعد ۱۰ ۱۳ سال

بله

عزیزم جسارتا چقدر میدن بهت😂😂😂😂عذر میخوام میپرسم ولی واقعا دلم میخواد بدونم

حقوق پایه حدود ۱۴ تومن

هراداره و شعبه ایم اضافه کارش فرق داره

و کارمند های رسمی هم حقوقشون با ما فرق داره