2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 12 پست

به دکتر گفتم مه گاهی راه میرم درد دارم بهم گفت قرص دوفاستون بخور جای بچه رو محکم میکنه  خوبه به نظرتون؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخواستم تجربیات شمارو بدونم ربطی به اطمینان نداره عزیزم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
پروژسترونه ديگه بخور

مرسی عزیزم

شما هم درد داشتین یا دکتر همینجوری داد؟

درد ندارم فقط راه که میرم درد میگیره یکم

من هر ١٢ساعت ميخورم

تهوع میاره؟

شما هم درد داشتین یا دکتر همینجوری داد؟ 

من هماتوم داشتم،یه لخته خون افتاده پشت جفت بچه م،شیاف و دوفاستون داد دکترم روزی دوتا از هرکدوم دارم استفاده میکنم،سه هفته س،استراحت مطلقم تجویز کرد

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز