2777
2789
عنوان

بارداری

117 بازدید | 12 پست

به دکتر گفتم مه گاهی راه میرم درد دارم بهم گفت قرص دوفاستون بخور جای بچه رو محکم میکنه  خوبه به نظرتون؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میخواستم تجربیات شمارو بدونم ربطی به اطمینان نداره عزیزم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
پروژسترونه ديگه بخور

مرسی عزیزم

شما هم درد داشتین یا دکتر همینجوری داد؟

درد ندارم فقط راه که میرم درد میگیره یکم

من هر ١٢ساعت ميخورم

تهوع میاره؟

شما هم درد داشتین یا دکتر همینجوری داد؟ 

من هماتوم داشتم،یه لخته خون افتاده پشت جفت بچه م،شیاف و دوفاستون داد دکترم روزی دوتا از هرکدوم دارم استفاده میکنم،سه هفته س،استراحت مطلقم تجویز کرد