2777
2789
نمیر از خنده خب جواب بدهزندیه لره من قبول کردم میگم کریم خان زند چرا اسم پدر و مادرش و عموش همشون تر ...

خب چه ربطی به اسم داره😐

خیلی از شاهان ترک هم اسم فارسی داشتن 

این چه منطقیه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ببخشید دیگه ازشون نپرسیدم چرا اسم ترکی گذاشتن الانم اسم ترکی میزاریم ، لری میزارم ، کردی میزاریم ببخ ...

بابا جوابشو از هوش مصنوعی بهش دادم که حرف مفت دیگ نزنه

بخاطر اینکه اکثر حکومت ها ترک بودن فرهنگشون به بقیه میخوروندن میدونی.....

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا ما کاری به کار کسی نداریمیه بنده خدایی ترک بود گفت از لرا خوشم میاداین یکی کاربر ترک بهش برخورد ...

هيچوقت درک نکردم چطور یه قومیتو با هم بد میدونن حتی اگرم در نظر بگیریم که یه فرد با یه نفر از یه قوم مشخص رو در رو شده که طرف بهش بدی کرده در این صورتم حتی عقلانی نیست که بخواد همه رو مثل هم بدونه 

تو هر قومی خوب و بد هست و کُلیت ماجرا اینه ایران از قومای مختلفی تشکیل شده که همشون حرف ندارن ،،،

من خودم کوردم و متاسفانه توهینای زیادی شنیدم کاش مردم بفهمن اینکه یه قوم رو با تمام مردمش بد بدونن نهایت بی عقلیه

*روی صحبتم با شخص خاصی نیست عزیزان♡

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

هيچوقت درک نکردم چطور یه قومیتو با هم بد میدونن حتی اگرم در نظر بگیریم که یه فرد با یه نفر از یه قوم ...

اصلا من از عربا خوشم میاد

ایا باید عربا رو تخریب کرد چرا من خوشم میاد؟😐😐😐😐

استدلالشون در حد😂

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

نظر یه چیزی شخصیه ، از نظر شما اشتباه و از نظر این کاربر درستهپس جای توجیهی برای ایشون ندارید

تا الانم توهینی بهش نشده یعنی من که توهینی نکردم 

نظرش چه شخصی و هر چی غلطه 

زندیه لر هست و با سرچ ساده میشه اینو فهمیدم ، ولی شما هم دروغ نگو ، یه خانومی اومد گفت آره یه قاجار ...

بهتره بری بالاترشم ببینی که اول راجب حکومت گفت بعد اون خانوم گفت یه قاجارو معذرت 

ارزش دروغ گفتن نداره این بحثا

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
اره از دست دادم فردا میاد مال شما میشه اره دلقک

تویی با این استدلالات😂😂

هيچوقت درک نکردم چطور یه قومیتو با هم بد میدونن حتی اگرم در نظر بگیریم که یه فرد با یه نفر از یه قوم ...

الان هرچی یه ترک به ما توهین کرده من هیچ اسمی از قوم ترک نیوردم بالاخره ادم خوب توی ترکا هست همه جا خوب و بد هست ولی اینا میخان قومیتی کنن

...

ی کاری با من کرد بخدا آرزوی مرگ میکردم بحث خوب بد بودن نی بحث فرهنگه ، تفاوت قومیته

میبینی ، من از همون اول با خنده و شوخی انتقاد و نسبت به خودمون رو قبول میکردم ، الان یه سری آدم ریختن سرمون که روسری ما انقدر قدمت داره ما فلانیم ما بهمانیم

تأسف!

نام پدر کریم‌خان زند «ایناق» یا «ایناک» بوده که ریشه‌اش در زبان‌های ترکی است. دلیلش این نیست که خود ...

خخخخ هوش مصنوعی منبع معتبری نیست  اینم میره از وبلاگ ها یه چیزی جمع میکنه سرهم میکنه میاره اگه ترکا دیکتاتور بودن و همه باید اسم ترکی میزاشت چرا پس بقیه لرها تو قوم زند اسماشون ترکی نبود ؟

خیرمیگن لرها گوسفند چرون بودن مرداشون لوسن ادمای بیخودی ان کلا توهین

به مردای کوردم میگن کولبَر

بیخیال ادمای بیشعور زیادن

ما نمیتونیم همیشه به ادما اشتباهشونو بفهمونیم ..‌اگه یبار گفتیم و نفهمیدن بهتره بزاریم تو جهل خودشون باقی بمونن

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

خیرمیگن لرها گوسفند چرون بودن مرداشون لوسن ادمای بیخودی ان کلا توهین

عزیزم تاریخ ایرانی از هخامنش و ساسانی و ایلام و زند لرن 

سیزده استان لر نشین داریم 

تا دویست سال پیش خودمختار بودیم 

جز سه قومیتیم که بیشترین جمعیت رو داره 

از نظر سواد و پیشرفت هم که نخبه و پزشک و ورزشکارا و مدال آورا نشون میدن کی گوسفند چرونه 

بیخیال 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

میبینی ، من از همون اول با خنده و شوخی انتقاد و نسبت به خودمون رو قبول میکردم ، الان یه سری آدم ریخت ...

بابا خیلی پرویید😂😂

هرچی دلتون خواست گفتید الان ننه من غریبم 

خواهر دور ما تورکا خط بکش کلاااا😂😂😂کار خودمونه فقطکسی با مادرشوهرای ما نمیتونه سازش کنه جز خودمون ...

قومای دیگه رو ببین چه پشت پسراشون هستن فقط ما ترکاییم که این ذهنیت بدو ایجاد کردیم راحب مردامون 

مادرشوهر هم اسمش روش مادرشوهر ربطیم به قوم نداره