2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازت دارم سوال میکنم خب سوالم رو جواب بده اگه کریم خان لر بود چرا اسم پدرش و عموش که ادم های معروفی ب ...

نام پدر کریم‌خان زند «ایناق» یا «ایناک» بوده که ریشه‌اش در زبان‌های ترکی است. دلیلش این نیست که خود کریم‌خان یا پدرش ترک بودند، بلکه به‌خاطر شرایط تاریخی و جغرافیایی آن دوره است.

خلاصه ماجرا این است:

* طایفهٔ زند از ایل لَک (شاخه‌ای از لرها) بود، ولی در منطقه‌ای زندگی می‌کرد که قرن‌ها تحت نفوذ و رفت‌وآمد اقوام ترک‌زبان (به‌ویژه ایل‌های قزلباش و افشار) قرار داشت.

* در ایرانِ دورهٔ صفوی و حتی قبل‌تر، به‌دلیل نفوذ زبان ترکی در ساختار نظامی و حکومتی، استفاده از نام‌های ترکی در میان لرها، کردها و حتی فارس‌ها هم رایج بود.

* «ایناغ» در ترکی به‌معنی «دوست نزدیک، یار وفادار» یا «حامی» است و احتمالاً به‌عنوان لقب یا اسم شخصی وارد خانوادهٔ او شده.

یعنی همان‌طور که امروز هم بعضی خانواده‌های لُر یا کُرد اسم عربی یا انگلیسی انتخاب می‌کنند، آن زمان هم استفاده از اسم ترکی رایج بوده و لزوماً نشانهٔ ترک‌بودن شخص نیست.

دیکتاتوری اون زمانو میرسونده که زبان رسمی زبان خودمون نبوده

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ازت دارم سوال میکنم خب سوالم رو جواب بده اگه کریم خان لر بود چرا اسم پدرش و عموش که ادم های معروفی ب ...

مُردم از خنده 

عزیزم ایل زند بودن که لر بودن 

اسمارو خبر ندارم تو تاریخ شبه برای اسم زیاده 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
لرا ک عشقن♡

بابا ما کاری به کار کسی نداریم

یه بنده خدایی ترک بود گفت از لرا خوشم میاد

این یکی کاربر ترک بهش برخورد شروع کرد مردای لر فلان بهمانن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

نام پدر کریم‌خان زند «ایناق» یا «ایناک» بوده که ریشه‌اش در زبان‌های ترکی است. دلیلش این نیست که خود ...

یه لحظه ..من تازه اومدم الان بحث سر اینه که کریم خانه تورک بوده یا لر؟

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

من دوست لر زیاد دارم خیلیم خوبن ولی نمیدونم تو چته ابروی لرا رو نبر کلا چرت پرت گفتی اینجا

ببین حرف از ابرو نزنا🤣🤣

میان میخونن میخندن بهت

مُردم از خنده عزیزم ایل زند بودن که لر بودن اسمارو خبر ندارم تو تاریخ شبه برای اسم زیاده

نمیر از خنده خب جواب بده

زندیه لره من قبول کردم 

میگم کریم خان زند چرا اسم پدر و مادرش و عموش همشون ترکی هستن؟ مگه رسمه قوم زند اسم ترکی بزارن اونم برای ادم های بزرگشون؟؟

من دوست لر زیاد دارم خیلیم خوبن ولی نمیدونم تو چته ابروی لرا رو نبر کلا چرت پرت گفتی اینجا

خداروشکر افتخارم اینکه اگه توهینی کرده کسی جواب همون شخصو دادم نیومدم به ترک ها توهین کنم یا بگم حالا که این یه نفر بده پس کل قوم ترک بدن

...

یه لحظه ..من تازه اومدم الان بحث سر اینه که کریم خانه تورک بوده یا لر؟

خیر

میگن لرها گوسفند چرون بودن مرداشون لوسن ادمای بیخودی ان کلا توهین