2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون تعهدی. 

علتش اینه که شما برای پزشکی باااید علاقه زیادی داشته باشی، که ندارین. دو ابنکه پزشکی رو باید تخصص بگیرین که بتونین به درامد خوبی برسین، خب شما حساب کنین 7 سال عمومی+ 2 سال طرح+ 4 سال حداقل تخصص+ 2 سال تعهد تخصص در کل میشه 15 سال. خب همینو شما برین برای دندون. 6 سال عمومی و 9 سال تعهد (2 سال طرحم حسابه جزو همون 9 سال) ولی تو این 15 سال برعکس پزشکی، شما درامد نسبتا معقولی دارین. 

من طی تجربه شخصیم، بچه هایی که تو دوراهی شما مونده بودن و پزشکی زدن الان پشیمونن، میخوان یا دوباره کنکور بدن یا با کارنامه سبز بیان دندون تعهدی.

ولی دربارش خیلییییی تحقیق کنین، از فارغ التحصیلان هر دو رشته، از دانشجوها و غیره خیلی سوال بپرسین که ایشالا یه دل بشین برای تصمیمتون

دندون تعهدی. علتش اینه که شما برای پزشکی باااید علاقه زیادی داشته باشی، که ندارین. دو ابنکه پزشکی رو ...

از کحا فهمیدی به پزشکی علاقه ندارم ؟؟ 

میشه تاپیک دانشگاه کجا قبول میشمو ببینی 

چی بگم

خیلیییییییییبه خیلی چیزا رسیده

سلام، میگم پیشنهادی برای دانشجو ترم 2 ندارن؟🥲

اینکه میگن دندون داره اشباع میشه به نظر شما درسته؟ چون من خودم به خاظر ظرفیت کمش اومدم، ولی الان میگن نه اشباع میشه و وضع مالی مردم خوب نیست و این حرفا...

و به چیز دیگه اینکه یسری ترم بالاییا میگفتن وسیله هایی که از بین نمیرنو از الان که ارزونترن بخرین، ولی تجهیزات دندونپزشکی میگفتن همه وسایل خراب میشن. کدومش درسته؟ اصلا بخریم یا نه؟😅

از کحا فهمیدی به پزشکی علاقه ندارم ؟؟ میشه تاپیک دانشگاه کجا قبول میشمو ببینی

نمبگم علاقه نداری، میگم اونجور که باید علاقه ندارین.

پزشکی باید بپذیرین درسای فوق سنگین دارین، بی احترامی بالاتری دارین، فضای سخت بیمارستان داربن، تا حدود 30 سالگی درامد خاصی ندارین. تازه اینا مال وقتیه که پزشکی طرفیتش نهایتا 5000 نفر بوده. الان که ظرفیت 16000 نفره شرایط احتمالا بدترم میشه. دندون واقعا خیلی فرقی ندارن روزانه و تعهدیمون. تهش اونا توی طرح هم درامد دارن، بی حقوق نمیفرستن که.

از کحا فهمیدی به پزشکی علاقه ندارم ؟؟ میشه تاپیک دانشگاه کجا قبول میشمو ببینی

الان رفتم دیدم

حداقل تراز 9600، 9700 میخواد دندون تعهدی.

اگه کنکور تیرت تراز بالایی بده، ممکنه بیاری. واگرنه با تراز اردیبهشت فکرنمیکنم بیاری.

حالا ایشالا قبول میشی، ولی خیلی پرس و جو بکن.

شرایط دندون تعهدی میدونی چیه ؟؟

بله، بیین چندتا تعهدی داریم.

تعهد به وزارت بهداشت

تعهد به فراجا

بورسیه فراجا

بقیشو نمیدونم اگه تو دفترچه هست باید ببینی.

1.5 برابر تحصیل تو استان باید تو مناظق محرومش کار کنی.

هرچند من به نظرم شرایط تعهد فراجا خیلی بهتره، چون توی کلینیکای توی سطح شهر که مال نیرو انتظامین کار میکنی.

ببین نظر چندین نفرو باید بپرسی ولی به نظر من از تعهد دندون نترس، من خودم پارسال رتبم 600 بود، ولی الویت هفتمم همین تعهد فراجا بود. که بالاییش رو اوردم و نرسید به این. یعنی نسخه رو برای تو نمیپیچم، خودمم بودم همینکارو میکردم

نمیدونم، تخمین تراز که زدی چند داد؟ولی واقعاااا بعیده به ده هزار برسه. یک به خاطر نمره فارسیت، دو به ...

اره میدونم ولی سطح امتحانها امسال بالاتر بود 

تخمین بهمنی داد ۹۵۰۰ تا ۱۰۰۰۰ 

ماز داد ۹۷۰۰ 

تخمین یارا ۱۰۲۰۰

چی بگم

بله، بیین چندتا تعهدی داریم.تعهد به وزارت بهداشتتعهد به فراجابورسیه فراجابقیشو نمیدونم اگه تو دفترچه ...

راسته که میگن دندون تعهدی صبحا باید برای دولت کار کنی بعد ازظهر و شبش مال خودتی؟

اجازه مطب زدن دارن؟؟

بعد فکر کنم شما منطقه یک هستین من منطقه سه ام 

چی بگم

اره میدونم ولی سطح امتحانها امسال بالاتر بود تخمین بهمنی داد ۹۵۰۰ تا ۱۰۰۰۰ ماز داد ۹۷۰۰ تخمین یارا ۱ ...

بله در جریان کنکور هستم، زیست امسال پاسخنامش وحشتناک بود. ببین اگه کنکور تیرت بالا باشه، میاری. اگه همین 9000 باشه خیلی لب مرزی میشی