2777
2789
توی اینستا پیج به خانوم دندونپزشک رو میدیدم که از آسونتر و راحتتر بودن دروس و تحصیل در دندونپزشکی نس ...

اخه همه چیز که درامد نیست 

من از دندون خوشم نمیاد ولی از پولش و شرایط کاریش چرا 

چی بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علاقه مهمه ولی توانایی هم مهمه خواهر من خیلی علاقه داشتچون سال اول قبول نشد میگفت خودکشی میکنمالان پ ...

منم یه سال موندم فقط برای پزشکی 

ولی الان رسیدم به دوراهی 

چی بگم

عزیزم ، دو سال اول دندون و پزشکی دروسشون یکیه به خصوص اون انگل ها واقعا برای من خیلی سخت گذشتپزشکی ت ...

درست میفرمایید عزیزم❤️ 

من وقتی مقایسه میکنم با دوستای خودم میگم انتخاب رشته چه اشتباهی کردم🥲

ولی معمولا استعدادشون معلوم نمیشه تا میرسن به واحدهای عملی 

استارتر عزیز هرطور علاقه خودته موفق باشی گلم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

اگه نتیجه ای گرفتی به منم بگو.منم توی دو راهی دندون تعهدی و پزشکی گیر افتادم

ولی به نظرم پزشکی روزانه بهتر باشه.اینکه بخوای ۹ سال کار کنی و نتونی مطب بزنی شرایط دندون تعهدی رو سخت می‌کنه.

من حتی بین پزشکی تعهدی و دندون تعهدی، اولویتم پزشکیه،درسته تعهد دوتاش طول می‌کشه ولی شاید اگه علاقه رو دنبال کنید برات قابل تحمل بشه.

ولی هنوزم دارم فکر میکنم😁

اگه نتیجه ای گرفتی به منم بگو.منم توی دو راهی دندون تعهدی و پزشکی گیر افتادمولی به نظرم پزشکی روزانه ...

ترازت چند شده کلا 

منطقه چندی 

خب بحث علاقه فرق میکنه ولی نمیدونم وایییییی 

چی بگم

ترازت چند شده کلا منطقه چندی خب بحث علاقه فرق میکنه ولی نمیدونم وایییییی

تخمینا میگن ۹۳۰۰ تا ۹۶۰۰،منطقه ۲

اگه به پزشکی علاقه نداری و دنبال پولی دندون بزن.

حتی اگه تعهدی باشه فکر کنم(تاکید میکنم) بشه تو منطقه ای که میوفتی مطب بزنی.

کلا پول درآوردن از دندون راحت تره تا پزشکی.من فقط به خاطر علاقم پزشکی رو اول میزنم.

تخمینا میگن ۹۳۰۰ تا ۹۶۰۰،منطقه ۲اگه به پزشکی علاقه نداری و دنبال پولی دندون بزن.حتی اگه تعهدی باشه ف ...

من هم به پول علاقه دارم هم پزشکی تکلیف چیه؟😁 

با کدوم تخمین زدی؟؟

چی بگم