2777
2789
عنوان

جدايي

703 بازدید | 22 پست

ميدونم همه ميدونين شوهر و زندگي خوبي نداشتم حرف همه جداييه 

ولي من ميدونم شوهرمو ميشناسم ميدونم اينا تاثير چيه مطمئنم عروسي كنيم درست ميشه به قول خودش اونموقع كه ديگه مامانم نيست خونه اون نيستم كه هي حواسم باشه ناراحت نشه 

شوهرم خوبي خيلي داره كناره بدياش 

خيلي دوسش دارم نميخوام جدا شم ولي تصميم پدر و مادرم و فكر كنم همسرم جداييه😣

ولي اخه من زندگيمو ميخوام 😭😭😭يا امام رضا قرار بود سال تحويل دو تايي تو حرمت باشيم خودت كمك كن يا امام رضا تورو به خواهرت قسم ميدم كمكم كن😔

نميدونم چيكار كنم خدا 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهم اینه شما همو بخواین...بقیه تو حاشیه ن عزیزم...اما اگه شوهرت تصمیم جدیش رو گرفته خودتو کوچیک نکن عزیزم...هرگز واسه موندن کسی التماس نکن حتی اگه خیلی دوسش داری...شاید فراموشت نشه اما کمرنگ میشه واست...بشین همه جوانب رو بسنج احساساتی تصمیم نگیر اگه میدونی تهش زندگیت قراره خراب شه بزار امروز تموم شه

اینکه بعضی آدما برات دیگه مثل قبل نمیشن حاصل ضربه ایه که خودشون به جایگاهشون پیش تو زدن...!

خدا نکنه جدا بشی 😢 واستون دعا میکنم

مگه زندگی پدر و مادرتونه که میخوان تصمیم بگیرن واستون با همسرت برو بیرون تنها و راجع به مشکلاتتون صحبت کنید و توافق کنید 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

عزیز من مثل شما تو ۱۹ سالگی با وجود تمام چیزای منفی و خانواده وحشتناکی که از طرف دیدم باز باهاش ازدواج کردم البته شرایط زندگیم مثل شما نبود شما خانواده ات امروز وایسادن پشتت که این اشتباه و نکنی .

فقط یه چیز و برات تعریف میکنم بعد از ۷ سال و با یه بچه ۴ ساله هر بلائی بود سرم اومد تا خدا رو شکر اون آدم از زندگیم بیرون رفت اذن زمان فکر میکردم عاشقم خدا خیلی سنگ انداخت که باهاش ازدواج نکنم ولی یه روز یه نامه برای خدا نوشتم که بذار خودم ازش متنفر بشم اگه بده نذار اینجوری بینمون بهم بخوره خدا هم دقیقا این کار و کرد ولی من بد تاوان دادم بهترین روزای جوونیم و زندگیم و دادم با عقل تصمیم بگیر نه احساست 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........
2790
2778
2791
2779
2792