2777
2789
معدل ترم یکم ۱۷ ونیم شدترم دو هم به خاطر شرایط جنگی انداختن شهریور شما درمورد رشته الهیات چه نظری دا ...

عزیز دلم معمولا رشته های که شما فرمودید اگر علاقه ای نباشه واقعا به دلیل دشواری مطالب نمی تونید از پسش بر بیایید به نظر من که بتونید تو رشته خودتون بمونید یا نه که تشریف ببرید آموزش ابتدایی ولی الهیات و رشته خودتون شانس بیشتری داره که بعد ها اگر جذب دبیری شد شما هم وارد اون بشید عزیزم🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوه چ بد

بدتر از اون 8/9/15 شهریور هم باز امتحاناته

ولی ازمونهاش یه چیز خوبه تو رشته نظری تستی هست اونم یه سوال هر کدام گزینه رو بزنی قبوله 8نمره هم دست استاده خیال راحت نمونه سوال هم بخونی حله 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عزیز دلم معمولا رشته های که شما فرمودید اگر علاقه ای نباشه واقعا به دلیل دشواری مطالب نمی تونید از پ ...

چطوری برم  آمورش ابتدایی؟

ببخشید متوجه نشدم الان رشته من الهیات گرایش قران حدیث هست که میخوام دبیر بشم اما حس میکنم شانس کمتری داره

بدتر از اون 8/9/15 شهریور هم باز امتحاناتهولی ازمونهاش یه چیز خوبه تو رشته نظری تستی هست اونم یه سوا ...

رشته من یجوریه ک تشریحی هم داره مثل سوالات دبیرستان.  تستی. تشریحی میارن 

چطوری برم آمورش ابتدایی؟ببخشید متوجه نشدم الان رشته من الهیات گرایش قران حدیث هست که میخوام دبیر بش ...

نه عزیزم چرا شانس کمتر 

خیره ایشالله

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦