2777
2789
عنوان

لخته خون تو پریودی

136 بازدید | 11 پست

انگار لخته زیادم بزرگ نه ولی میاد موقعی که ببخشید میرم دستشویی نکنه چیزیم بشه ؟

من دوروز شدم بعدش نشدم دیروز و امروز باز شروع کرده ینی میتونه از مال دیروز باشه که جمع شده ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خون پریود لخته میشه چون میمونه. امکان نداره نشه. خدا لعنت کنه اون احمق بیشعوری رو که اولین بار تو کتابهای ایرانی نوشت خون پریود لخته نمیشه و میپره!!! و کلی اضطراب به زنها اضافه کرد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خون پریود لخته میشه چون میمونه. امکان نداره نشه. خدا لعنت کنه اون احمق بیشعوری رو که اولین بار تو کت ...

واقعا هم بخدا از وقتی شنیدم میگم خدایا نکنه بدنم لخته کنه اینا اعصابمم داغووون

ممنون عزیزم خیلی ممنون اخه یه سری ها گفتن لخته باشه باید بری دکتر اخه واسه چی ؟

منم ببخش همیشه ازم لخته خون میاد ولی خیلی طبیعیِ برا خیلیا پیش میاد

بازم اگ میخوای نگرانیت برطرف بشه برو ی دکتر مخصوصا ک میگی درد رون پام بهت اضافه شده

واقعا هم بخدا از وقتی شنیدم میگم خدایا نکنه بدنم لخته کنه اینا اعصابمم داغووون

نه عزیزم همه همینن. خون هم گاهی تیره و گاهی روشنه که طبیعیه. اون لخته‌ای که خطرناکه مال بارداری و سقطه و با درد وحشتناک همراهه نه وسط پریود اصلا حتی جای اینکه بهش فکر کنی نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم ببخش همیشه ازم لخته خون میاد ولی خیلی طبیعیِ برا خیلیا پیش میادبازم اگ میخوای نگرانیت برطرف بشه ...

نه درد رون پام عزیزم همیشه دارم از روزی که پریود شدم نمیدونم چرا پام درد میگیره همیشه توی پریودی

نه عزیزم همه همینن. خون هم گاهی تیره و گاهی روشنه که طبیعیه. اون لخته‌ای که خطرناکه مال بارداری و سق ...

فقط عزیزم من پای چپم اینا درد میگیره موقع پریودی از اول و یخ میشه از چی میتونه باشه اخه ؟

نه درد رون پام عزیزم همیشه دارم از روزی که پریود شدم نمیدونم چرا پام درد میگیره همیشه توی پریودی

من زمان پریودیم همه جام درد میکنه😄

پاهام کمرم شکمم ببخش رحمم

ینی خوش بحال اون کسی ک درد نداره

فقط عزیزم من پای چپم اینا درد میگیره موقع پریودی از اول و یخ میشه از چی میتونه باشه اخه ؟

اونم عادیه. بعضیا دل درد میگیرن؛ بعضیا کمردرد ولی اکثرا درد و کشش رو تو پا و به خصوص کشاله ران حس میکنن.

خیلی شدیدش میتونه نشونه عفونت ادراری و ضعف کلیه باشه ولی در کل جای نگرانی نداره.