marjannaseri مدیر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 41 عنوان شوهر خوب | مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 81 پست اگه یک نفر عاشقتون باشه و اخلاقش خیلی خوب باشه و درکتون کنه و مهربون باشه و کلی نازتو بکشه و بغلتون کنه ولی وضعیت مالی متوسط و ظاهر معمولی و قد کوتاه داشته باشه و به شما پیشنهاد ازدواج بده قبول میکنید ؟ 1404/05/22 | 15:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفینههه عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 22533 از نظر مالی هم اگه پدرت ماشین خارجی و خونه انچنانی داره و خودتم فقط مصرف کننده نیستی و درامد خوب داری، بله نده در غیر اینصورت همسطحید و بله بده
ب_جای_خون_کاکاعو_تو_ عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 1622 قد کوتا ه ینی دقیقا چند؟وضعیت مالی متوسط ینی چی؟ خونه و کار داره؟و اینکه خودت چند سالتهولی کلا اره چون واقعا مهم تر از هر چیزی برام اینه ک واقعا دوسم داشته باشه
starstary0069 عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3485 شوهرم خیلی منو دوست داره ، عاشقمه نازمو میکشه. طرفدارمه ،همدله ،وضعیت مالیمون متوسطه کرایه نشین و صدتا گرفتاری ولی خدارو شکر شوهرم آدم خوب باشه شوهرم یکم پوستش تیره هس گندمی تیره ولی خوش اخلاق و قد بلند الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
آبنخود عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 2445 آره قبول میکنم چون بی شوهریه همه هم دربه در دنبال شوهر میگردن 😂😂😂آفرین دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور
mhccyjnjii عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 727 نمیدونم. دوستپسرم چهرهش برام خیلی دلنشینه ولی قدش متوسطه و وضع مالیش هم زیاد خوب نیست. البته نسبت به سنش امیدوارکنندهست. جنبهٔ مالی رو با کمک هم اوکی میکنیم. ظاهر هم برام اولویت نبوده هیچوقت. ولی اخلاقش بینظیره و به دنیا نمیدمش
marjannaseri مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 41 قد کوتا ه ینی دقیقا چند؟وضعیت مالی متوسط ینی چی؟ خونه و کار داره؟و اینکه خودت چند سالتهولی کلا اره چ ... وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره کارش هم خوبه من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲۳ سالشه
ب_جای_خون_کاکاعو_تو_ عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 1622 وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره کارش هم خوبه من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲ ... نمیدونم واقعاسنتون خیلی کمهممکنه کیسای بهتریم باشه
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8075 ن قد بچه هامم کوتاه میشه فکر اونارم باید بکنیم😂 😂 خیلی فکرت بازه افریی همه جوانبو در نظر میگیری😄
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8075 وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره کارش هم خوبه من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲ ... خوبه زن باید از مردش توجه و محبت ببینه که این اقا این شرایط اخلاقیه خوبم دارهشرایط مالیشم که خوبه
eshgheninisite عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 4387 قدش ۱۷۵ هست ، وضعیت مالی هم یه خونه داره و یک ماشین تیبا البته از پدرش نگرفته و خودش کار کرده اینکه خوبه ایرادش کجاست ؟ بد جایی نظر خواستی عزیزم اینجا جای خوبی نیست معلوم نیست کدوم بچه داره نظر میده توام باور میکنی
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8075 وضعیت مالی متوسط یعنی اینکه خودش خونه داره و یک ماشین هم داره کارش هم خوبه من خودم ۲۰ سالمه و اونم ۲ ... با ۲۳ سال سن خونه و ماشینم داره دمش گرم معلومه تلاشسو کرده
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8075 اینکه خوبه ایرادش کجاست ؟ بد جایی نظر خواستی عزیزم اینجا جای خوبی نیست معلوم نیست کدوم بچه داره نظر ... واقعا شرلیطش خوبه ۱۷۵ کوتاه نیس که
ajآلا عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8075 قدش ۱۷۵ هست ، وضعیت مالی هم یه خونه داره و یک ماشین تیبا البته از پدرش نگرفته و خودش کار کرده اسی این ادم خیلی کیس خوبیه ۱۷۵ کوتاهه دختر؟؟؟مرد خوبم کم پیدا میشه ها
marjannaseri مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 41 با ۲۳ سال سن خونه و ماشینم داره دمش گرم معلومه تلاشسو کرده آره بهم میگه تمام تلاشمو بخاطر تو کردم که با من ازدواج کنی