2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 104 پست

مگه همچین پسری هست که درک کنه و ناز بکشه؟

گولت نزنه؟😬😬😬

ولی به طور کلی خوب باشه، آدم باشه، جواب بله میدم.

من قد بلند معیارم نیست تا جایی برام مهمه که کوتاه تر از خودم نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه لزوماً. چون عشق و اخلاق عالی شرط لازمان، ولی کافی نیستن. برای ازدواج، جذابیت ظاهری نسبی و احساس امنیت (شامل ثبات مالی) هم مهمه تا بعداً تبدیل به حسرت و مقایسه نشه

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

خوب عزیزم. بخاطر همین نقطه ضعف هاش هست که انقدر دپست داره اخلاقش خوبه بهتر از شما نمیتونه پیدا کنه وبه همین دلیل نقص هاش هست نسبت به شما اعتماد به نفس اش پایین تر هست و شما روسرتر از خودش میبینه که انقدر مهربونه میخاد باهات ازدواج کنه بدست ات بیاره .خفن بود. که الان شش متر زبون داشت با اعتماد به نفس چون خیلی ها به خاطر شرایط عالی اش دنبالش هستند

175... کوتاه نیست. قد متوسط ایرانی ها 178 سانت هست.خونه یعنی سرمایه 15 سال کار کردن، ماشین سرمایه 5 ...

اطلاعات غلط ندید
متوسط قد مردهای ایرانی : 170 سانتی متر
متوسط قد زنان ایرانی : 160 سانتی متر

مردی با قد 175 ، بین مردهای ایرانی قد بلند محسوب میشه {مگر اینکه قصدت این باشه که بری هلند شوهر پیدا کنی > بله > متوسط قد مردهای هلندی 180 سانت هست}
وضع مالی ش هم خوبه - کسی که تونسته خونه بخره و ماشین هم داره بدون کمک کسی > خیلی کاری و با جنمه

استارتر مگه خودت قدت چند سانته که به 175 میگی قد کوتاه؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
قدش ۱۷۵ هست ، وضعیت مالی هم یه خونه داره و یک ماشین تیبا البته از پدرش نگرفته و خودش کار کرده

به ۱۷۵ میگی کوتاه و اول زندگی خونه و ماشین داره میگی معمولی؟ لطفا باهاش ازدواج نکن بذار با یه دختر که قدر زحمتشو میدونه ازدواج کنه

یه نیمچه نینجا 🥷🏻