2789
عنوان

مرد عینکی

307 بازدید | 10 پست

یعنی مسخره ترین فیلم کل تاریخ سینمای ایران بود

سینما نرید فروش گیشش بیاد پایین دیگه از این چرتو پرتا نسازن

حتی خنده دارم نیست که بچه سرگرم بشه

بزرگو کوچیک حوصلشون سر رفت یه سریم کلا رفتن

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی بود داستانش

کلا همه بخشاش هم بی ربط بود

حلیم رایگان کارکتر بهرام افشاری تو سرویس بهداشتی پارک کار می‌کنه اونجا با مسئول کارش دعوا می‌کنه و ملت فیلم میگیرن و پخش میشه بعد چون شبیه یه تروریست قاچاقچی که اسمش گرگ بود میان اینو میگیرن میبرن(  پلیس نبودن یه عده قاچاقچی دیگه )اونم میگه من نیستمو فلان یکم شرو ور برا اینکه طنز بشه که یه نفرم نخندید

اونجا یه زنه اینو میشناسه میفهمن واقعا گرگ بوده و برا سیاه بازی رفته بود سرویس پارک کار کنه تهش مثل فیلم هندیا بهرام افشاری با یه لگد میزنه همرو که اسلحه و قمه دستشون یود میزنه می‌کشه زنه رو هم نجات میده و با هم به خوبی و خوشی زندگی میکنن

طنز نداشت

بعد حالا یه جو ری سیس معمایی گرفتن انگار کراکتر دیگه جز بهرام افشاری بود که بخواد گرگ باشه از اول مشخص بود افشاری گرگ و همون قاچاقی هست 

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

کلا همه بخشاش هم بی ربط بودحلیم رایگان کارکتر بهرام افشاری تو سرویس بهداشتی پارک کار می‌کنه اونجا با ...

خوندم چه مسخره اس آخرش فیلم هندی میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گفتمکیفیت روی پرده اشم اومدن تلگرام سرچ کنید هستدرهرصورت خیلی مزخرفه

خیللیییییییییی حیف پول بلیط

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم