2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم دارم میترکم

331 بازدید | 17 پست

خونشون سوت و کوره

دارم میترکم 

شوهرم قرار شد عصری ساعت ۵بیاد دنبالم، ماشین نیاوردم 

صبح با پدر و مادرشوهرم رفتیم خرید 

چند وقت دیگه عروسمیونه منم دروان عقدم فعلا

پدرشوهرم کت شلوار خرید 

مادرشوهرم میخواست پارچه بخره که دیگه نخرید 

من بهش گقتم اول مدلی که میخوای بدوزی انتخاب کن بعد پارچشو بخر ، 

دیگه طهر اومدیم خونه جاتون خالی عدس پلو و سالاد ماکارونی درست کردم 

ولی شوهرم کار داشت نیومد خونه نهار 

الان جاش خالیه 😅

حس غریبی دارم ، شوهرم هروقت بود باهام شوخی میکرد مسخره بازی در می‌آورد،  دستشو مینداخت دور گردنم اصن حس غریبی بهم دست نمیداد 

ولی الان انگار تو غربتم🥲

با اینکه دوتاشونم باهام گرم وصمیمی برخورد میکنن

مادر شوهرم داره نماز میخونه 

پدرشوهرمم تو ایوون خوابیده 

منم تو گوشی 

سعی میکنم هروقت همسرم باشه منم باشه 

ولی دیگه دیشب مادرشوهرم بهم گفت فردا میایم دنبالت بریم بازار ، منم رفتم دیگه نهارم اومدیم خونشون

شمام تنها میرید خونه مادرشوهرتون حس عریبی دارید؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا تنها نرفتم با شوهر میرم باهاش هم بر میگردم بخاد بره بیرون کار داشتنی میگم منم برسون خونمون کار دارم یه بهونه جور میکنم که تنها اونجا نمونم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

تو خوبی که باهم گرمید خرید میرید 

من اگه مجبوری سالی دوسه بارم تنها میرفتم صدا ازم در نمیومد اصلا نمیتونم باهاشون راحت باشم اونا متقابلا باهام سر سنگین بودن ولی با شوهرم میرفتم باز بهترم

منم تنها باشم همسرم می‌ره بیرون حس خوبی ندارم . اونام زیاد بام حرف نمیزنن منم کم حرفم کلا یه جوری میشم خجالت میکشم

در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾روزهام سخت میگذره خیلی دارم تظاهر به قوی بودن میکنم ولی به خودم قول دادم اونقدر تظاهر کنم اونقدر تلاش کنم که واقعی بشه ... من آدم باخت نیستم مطمئنم یه روز میام اینجا و ادامه ی این متن میتونستم من تونستم و تک تک تصوراتمو به واقعیت تبدیل کردم 💙🌊۲۹/۹/۱۴۰۴ ....۶ماه بعد

من حس زندان زاویرا دارم وقتی شوهرم نیست .

هرجا میره عین جوجه ایی که مامانشو گم کرده میفتم دنبال شوهرم .

مادرشم همون گربه چاقه س که میخواد شکارم کنه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
عع باز تویی که😂خواهر معلومه اونجا حوصلت خیلی سر رفته🙁🙁

اره خودمم😂

آره باور کن دارم میترکم 

صدای تیک تیکای ساعتشون میاد فقط

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

خونه مادرشوهرم پره مَرده 

دوست ندارم برم 

برادر شوهر هام ازدواج کردند. ولی یکسره خونه مادرشون هستند. حتی حمام هم اونجا میرن. 

برادر شوهر هام صبحانه و نهار و شام هم خونه مادرشون می‌خورند . برام عجیبه چرا نمی‌رن خونه خودشون ؟!

عموهاو دایی های شوهرم هم همش میرن اونجا . 

خونه نیست ...مرد خونه است !!! 

خیلی برام سخته .چون از راه دور میرم. کلی مرد تو خونشون نشسته .  من بیچاره یک حمام هم نمیتونم برم .

همشهری نیستیم . من بچه شمال 

مادرشوهرم اراک 😱😱

شاید سالی یکبار برم 

خونه مادرشوهرم پره مَرده دوست ندارم برم برادر شوهر هام ازدواج کردند. ولی یکسره خونه مادرشون هستند. ح ...

وای چه بد 

شوهر من خواهر برادر ندارع 

خونشون سوت و کوره

به زمانبندی خدا شک نکن❤️