2777
2789

من بیرون یه آموزشگاهی ثبت نام کردم راستش قیمت کلاساش خیلی بالا بود ولی چون رتبه یک کنکور از  این کلاسا نتیجه گرفته بود ثبت نام کردم ولی کلاساش خیلی سطح بالا بود و من نتیجه نمیگرفتم الان یه آموزشگاه بهتر پیدا کردم با تدریس های خیلی بهتر استاد های عالی سخت گیری بالا با آزمون با تمرین امتحان نهایی و درس های عمومی و تخصصی هم با همه قیمت خیلیییی مناسب تر الان میخوام از آموزشگاه اولی برم کلا ولی یه مشکلی هست من یه دوستی دارم 10 ساله دوستیم مثل خواهریم برای هم دیگه مدرسه هامون جداس بخاطر همون فقط ت اون آموزشگاه اولیه میبینیم همو اون دوستم کل کلاساش رو آنلاین برداشته فقط یه کلاسو حضوری  اومده اونم برای اینکه منو ببینه الان من میخوام از اون آموزشگاهه برم ولی نگران دوستممم آخه ما خیلی صمیمی هستیم میترسم ناراحت شه یا از دستش بدم چیکار کنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای موفق بشی فقط به مسیر موفقیتت فکر کن 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

هیچوقت بخاطر دوست و این چیزا ایندتو تباه نکن هرشرایطی که عالیه انجام بده دوست و رفیق بازی چیه دیگه اینچیزا عاقبت نداره اینو یه دختر۲۹ساله که کلی دوست داشته داره بهت میگه دوست فقط واسه تفریحه نه اینکه بخاطرش ت انتخاب های مهم‌زندگیت تاثیر بذاره وهمیشه هم زیاد باهاسون راحتی نکن وباسیاست رفتار کن 

هرجایی ک میدونی به صلاحته برو،بعدم اینکه نفراول کنکور توکدوم آموزشگاه بوده رو جدی نگیر پسرخاله من رتبه ۶۰۰ریاضی شدچندسال پیش ازیکی این آموزشگاها بهش زنگ زدن گفتن بیا الکی بگو من اینجا آزمون دادم وکلاس رفتم

تو ذوقت نمیزنماما نگران باش برای این همه کلاسی که گرفتیواقعا نتیجه میده؟

آره اول تدریس هاشو دیدم راضی بودم مقایسه کردم دیدم خیلی به صرفه هست ماز میرم قیمت کل پکیج الماس ماز قیمت یدونه کلاس اون آموزشگاه اولیس

خب به دوستت بگو شرایطم اوکی نیست و میخوام اموزشگاه رو عوض کنم تلفنی رابطتتون رو ادامه بدین تا ایشالا دوتاتون قبول بشید.  وقت برای تفریح و رفیق بازی زیاده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

هرجایی ک میدونی به صلاحته برو،بعدم اینکه نفراول کنکور توکدوم آموزشگاه بوده رو جدی نگیر پسرخاله من رت ...

آره منم فکر کردم خیلی خفنه برای همین رفتم ولی مفت نمی ارزه