2821
2789
عنوان

حس ششمی قوی

97 بازدید | 19 پست

کسی هست؟؟؟

قراره برم دیت اول باشایان بنظرت تهش خوبه یانه؟ازدواجه یا ازهم خوشمون نمیاد؟

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی به حس یه آدم ناتوان اعتقاد داری؟ خب قرآنو بیار از خدا بخواه بازش کن بعد بهم بگو کدوم صفحس

همینطوری عزیزم تفریحیه😁🤌🏻شاید درس بود حسش

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

بیاد به منم بگهنیتم پول و مادیات دنیوی😂

فعلا ک یافت نشد کسی😂خوابن

فعلا ک یافت نشد کسی😂خوابن

بیا عزیزم خودم بهت بگم😂الکی

بنظرم ۲۰ تا ۲۵ عه این پسر

دیتت باهاش خوبه تو حساسی اون کلی نگر

خجالتیم هستی راحت نیستی

اون لحظه حالیت نیس چی میگذره بعد دیت میشینی به جزئیات فکر میکنی نظرت رو به مثبته

بیا عزیزم خودم بهت بگم😂الکیبنظرم ۲۰ تا ۲۵ عه این پسردیتت باهاش خوبه تو حساسی اون کلی نگرخجالتیم هست ...

افررررین🤌🏻😂😂😂 چ حسی قوی داریییی جدی میگم 

بیا عزیزم خودم بهت بگم😂الکیبنظرم ۲۰ تا ۲۵ عه این پسردیتت باهاش خوبه تو حساسی اون کلی نگرخجالتیم هست ...

حالا فرض کن برم اونجا ازمن خوشش نیاد😑 خیلی میخوره تو اعتماد بنفسما

حالا فرض کن برم اونجا ازمن خوشش نیاد😑 خیلی میخوره تو اعتماد بنفسما

خیلی کم پیش میاد پسرا دیتو رد کنن

فوقش بعد دیت بهت میگه که توام اونجا بگو ممنونم از نظرت منم ایراداتی میدیدم

این پسر از تو خوشش میاد حس میکنم اول نه بلکه به مرور و باز شدن یخت😂

بعد بیا خبر بده

2824
2823
2791
2779
2792