2777
2789
چ بی شعوررررررر تشریف داریچرتو که تو میگی

شعورو شخصیت چیزایی نیستن که تو بخوای راجبشون حرف بزنی اونو ادمی میگه ک خودش داشته باشه اسکل دوزاری ارث پدرت دست من نیس ک برات بگیرم پولم نمیگیره کسی ازت ک ادعات …. پاره میکته گمشو نبینمت دیگه پیامتو تو گوشیم وگرنه دوباره سیفونو میکشم روت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شعورو شخصیت چیزایی نیستن که تو بخوای راجبشون حرف بزنی اونو ادمی میگه ک خودش داشته باشه اسکل دوزاری ا ...

سیفونو کشیدن رو حفت پشتت

موکت زاده تو گوه میخوری درمورد

من اصلانظر بدی 

ضمنا خودشناسیت حرف نداره 

خودتو خوب توصیف کردی

پول نمیگیری چون بهت ریدن 

سیفونو کشیدن رو حفت پشتتموکت زاده تو گوه میخوری درموردمن اصلانظر بدی ضمنا خودشناسیت حرف نداره خودتو ...

گه اضافی تر از دهنت نخور امل دهاتی حداقل تویی که خودتو پاره میکردی برات بگیرم انقد زر نزن گدا گشنه 

من نیازی ندارم خودمو به تو عقب مونده اثبات کنم همینجوریشم شخصی پیام میدن پول بگیرم براشون انجام بدم من خودم نمیگیرم  تورو همینجوریشم خدا زده دیگه لزومی نداره بشینم باهات دهن به دهن بشم😂

گه اضافی تر از دهنت نخور امل دهاتی حداقل تویی که خودتو پاره میکردی برات بگیرم انقد زر نزن گدا گشنه م ...

اولا خدا کسیو نمیزنه 

دوما توخودت وسوسه کردی همه رو 

که حس ششمی 

سوما گوهو تو میخوری

بعدشم  دهاتی؟؟؟!!!!

دهاتی نیستم ولی باشمم مشکلش چیه؟

حداقل باطنم خوبه 

وقتی از یکی از فامیلات ضربه خوردی!

به حرفای من میرسی 

خودم حس ششم بودم 

فقط یه سوال کردم

که اینجور جوش آوردی!

بله عزیزم شناخته و پسند کرده

ببخشید فاال گرفتین گفتین برمیگرده

برگشت سجاد🥲

میشه بگین چه موقع میاد خاستگاریم؟ امسال میاد؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

میشه بگی اون ادم هنوزم به من فکر میکنه یانه؟هنوزم من رو به همه ترجیح میده و بیشتر دوستم داره؟ بچه دار بشم اوضام با شوهرم بهتر میشه؟

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.