2777
2789
مهر؟یکی که تو اسمش ع ا ر ض داره میاد خواستگاری احتمالا علی رضا علیرضایی چیزی تو خیلی بیشتر فکر می‌ک ...

وااای دقیقاااااا

یعنی میخواد بیاد خواستگاریمم؟؟؟😍

آره خیلی تو فکرم 

بنظرت خانوادش راضی شدن؟

کی میاد؟؟؟کی صحبت میکنن‌ با خانوادم؟؟🥺🥺

بخدا خیلییییی منتظرم😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم میشه بگی باهم ازدواج داریم اگر آره چه زمانی ؟ بنظرت آدم خوبیه؟

عزیزم پسره آدم ارومی هستش خودش اوکیه آدم خوبیه ولی نباید زیاد ازش توقع انرژی یا حرف زدن یا گشت و گذار داشته باشی چون آروم هستش ولی تو خودت پر انرژی خوش برخوردی 

مشکل اصلی خانوادش هست یکم فضول هستن و تیکه میندازن 

مادرش زیاد راضی نیست پدرش هم موش آزمایشگاهی مادرشه

سلام من اولین سوالمه میشه بگی حسش چیه بهم منو مقصر می‌دونه یا خودشو؟دلتنگمع؟

جفتتون رو مقصر می‌دونه 

دلتنگ شده آره یکم 

عزیزم ی گره ای افتاده ب یکی از کارات ی ۲ ۳ سالی میشه 

دوستای دورت بهت انرژی منفی میدن اونا سمی هستن دور شو ازشون و رابططت رو به کسی نگو 

مهر؟یکی که تو اسمش ع ا ر ض داره میاد خواستگاری احتمالا علی رضا علیرضایی چیزی تو خیلی بیشتر فکر می‌ک ...

عریزم بهم بگو چند سالگی نامرد میکنم؟یا ازدواج میکنم؟

خواهششش

با همین کسی که باهاش رلم ازدواج میکنم آیا،؟

تو خودت خسته ای عزیزم دلت خیلی پاکهمشکلی شبیه اوتیسم داره؟

اره دقیقا

حالا میتونی بم بگی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم پسره آدم ارومی هستش خودش اوکیه آدم خوبیه ولی نباید زیاد ازش توقع انرژی یا حرف زدن یا گشت و گذا ...

من امروز رفتم مصاحبه.شرکت نوتریکا

قبول میشم ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم پسره آدم ارومی هستش خودش اوکیه آدم خوبیه ولی نباید زیاد ازش توقع انرژی یا حرف زدن یا گشت و گذا ...

میشه بهم بگی میشه اونی که‌میخوام‌یانه

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

شوهرت می‌ترسه دردسر شه علاقه چندانی به فاطمه ندارع

چرا می‌ترسه شر بشه از چی میترسه؟یعنی چی علاقه چندانی به فاطمه نداره اون زنش نیست که بخواد بهش علاقه داشته باشه زن داداشش هستش ؟لطفا جواب بده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون