2777
2789
سلام منم میگی دوست اجنماعیم چرا سرد شده ؟ بهم فکر نمیکنه ؟کی پیام میذه ،مثل قبل میشیم ؟کی ؟

در واقع تو کراش داری روش نا خواسته خیلی دوسش داری ولی نمیدونی چیکار کنی و سر درگمی تو اونو فراتر از دوست معمولی میبینی و پیگیر پیام دادنش هستی و می‌شینی منتظر پیام دادنش و یا به پیام دادنش فکر می‌کنی !و چکش می‌کنی ولی اون ترو یکم فراتر از دوست معمولی میبینی و بیشتر درگیر کاراش هست تا اهمیت دادن به تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جلو میاد ولی بستگی به رفتار خودت داره خودت باید یکم چراغ سبز نشون بدی ولی نه زیاد

شما چی از منو ایشون حس میکنی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

آره جلو میاد ولی بستگی به رفتار خودت داره خودت باید یکم چراغ سبز نشون بدی ولی نه زیاد

عزیزم شوهرم کمپه به نظرت پاک میاد و برای همیشه پاک می‌مونه ؟زندگی و آیندم با شوهرم چجوری میشه به نظرت ؟پیاممو دیدی لطفا جواب بده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
حست درباره من چیه؟چ خصوصیاتی دارم

جدی هستی تقریبا زیاد اهل صحبت کردن نیستی درونگرایی حرفاتو بیشتر توی دلت میزنی تا به دیگران اهل خاله زنک بازی هم نیستی ی خانوم قوی مستقل و جدی سخت بدست میای اعتقادی هم هستی تا حدودی 

عزیزم شوهرم کمپه به نظرت پاک میاد و برای همیشه پاک می‌مونه ؟زندگی و آیندم با شوهرم چجوری میشه به نظر ...

سلام عزیزم 

شوهرت پاک میشه اما سخت 

زندگیتون خوب نیست خیلی ناراحتی داری توی قلبت حس می‌کنی گاهی حتی خدا هم ولت می‌کنه 

حمایت خانواده خودت رو نداری از همه دلخوری عزیزم حس میکنم خیلی ناراحتی 

خانواده همسرت هم بشدت آدم‌های گه خوری هستن اگه شوهرت پاک شد نزار دیگ در ارتباط باشید باهاشون 

به محل زندگیتون دسترسی دارن؟اونجا دعا گزاشتن هم خواهر شوهرت اگه خاهر شوهر داری هم مادر شوهرت جاری هم اگه داشته باشی برای شوهرت دعا گرفته اگه پاک شد نزار باهاشون در ارتباط باشه اگه پاک نشد طلاق بگیر چونکه اون ترو دوس نداره زیاد محبتش به ننه ی خرابشه که براش جادو نوشتن 

سلام عزیزم شوهرت پاک میشه اما سخت زندگیتون خوب نیست خیلی ناراحتی داری توی قلبت حس می‌کنی گاهی حتی خد ...

چقدر حست درسته ؟اینا چیه گفتی ته دلمو خالی کردی که 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
جدی هستی تقریبا زیاد اهل صحبت کردن نیستی درونگرایی حرفاتو بیشتر توی دلت میزنی تا به دیگران اهل خاله ...

ای جونه دلم

آره درسته،حالا بگو کی باردار میشم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️